Algemeen

Eindigt Saw bij deel 7?

De rek lijkt er nu echt uit te zijn.

door Jan-Peter Rook op 09.02.2010 om 18:00 in Algemeen
Het lijkt erop dat Saw VII het laatste deel uit de reeks zal gaan worden. Scenarist Patrick Melton, die de laatste drie delen en nu ook dit deel schreef, zegt dat het waarschijnlijk bij zeven delen blijft. Hij zei het volgende op de Engelse radiozender Demon FM:

“I think it’s going to end with Saw VII. I have a very strong feeling its going to end with Saw VII. That’s something we’re debating now. You saw in previous interviews or discussions where we thought Saw VIII would be the last one where we had the first trilogy and the second trilogy and then sort of a grand finale wrapped up in two films. But frankly because Saw VI hasn’t performed as well as we anticipated, the idea is well why make two movies when we can make one really excellent movie that wraps up as best we can? And it’s going to be in 3-D which sort of adds to the spectacle. So if you had to ask me, I don’t own the franchise, nor do I run the studio, but I have a feeling, a strong feeling that it’s going to be Saw VII which will be also known as Endgame. And nothing’s official yet, but that’s where we’re hoping things will go. “

Volgens Melton moet het zevende deel alle vragen uiteindelijk beanwoorden. Zo zullen we er bijvoorbeeld achter komen wat er met Dr. Gordon gebeurt is. Alles komt samen en het zal totaal geen anti-climax zijn.

Als Saw VII een enorme zak geld binnenhaalt, bestaat de kans dat Lionsgate Saw VIII alsnog gewoon groen licht geeft. Feit is echter dat Saw VI het niet zo goed heeft gedaan; misschien is de wereld wel een beetje klaar met Saw.

Saw VII is op 31 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Whitemans

Avatar

Ik ben een grote fan van Saw, ikzelf vind dat er nog een deel 8 moet komen. Of ze moeten het zevende deel langer laten duren qua speelduur. Ook zou ik het weer tof vinden als de makers van Saw, Leigh Whannell en James Wan terughalen voor de laatste keer samen met de huidige schrijvers van Saw. Dan weet ik zeker dat er een heel erg tof deel en misschien dan wel laatste deel aan gaat komen.

Maar we zullen zien, deel 6 vond ik zelf wel goed. Maar het is geen Saw meer sinds dat de badkamer niet meer te zien is. Laatste keer was in Saw 3 en dat was ook nog eens in een flashback ook.

Seba1991

Avatar

DANK U!

moest al lang beëindigd worden

LuCos

Avatar

Van mij mogen ze wel 100 delen erbij doen. Maar ik ben al gekapt vanaf deel 1, die goed was. Dus ik zal geen kijker van deze delen worden.

Remco

Avatar

Schei met die Saw shit en geloof me er komen nog zeker wel drie delen het zal helaas echt niet ophouden bij deel 7. En anders leggen ze het even stil en beginnen ze over twee jaar weer opnieuw. Misschien wel een remake of rebooth haha :N. Volgens mij is dit wel the Friday The 13th reeks van de 21e eeuw kwa vervolgen. Saw X ???. Wie zal het zeggen ze hebben al in een halve maand 30 vervolgen gemaakt dus waarom niet tot deeltje 10 doorgaan.......

GREAT martial art fan

Avatar

Wel wel wel, ben altijd een grote fan geweest van the Saw reeks. En het was echt een prachtige horror reeks. Maar misschien is het wel goed, dat ze nu eindelijk een keer stoppen. Het is erg mooi geweest. Nu hoop ik alleen nog dat het een waardige afsluit film wordt.

SWORD OF RELIGION

Avatar

Nou dat is de laatste getal bij films als Harry potter,Star wars,etc

Chrischzz

Avatar

SWORD OF RELIGION "nou dat is de laatste getal bij films als Harry potter,Star wars,etc"


StarWars heeft toch echt 6 delen op het witte doek gehad.. (De Ewoks ellende niet mee geteld en CloneWars ook niet)

En HP is toch echt 8 films..

pietje012

Avatar

Whitemans "Ik ben een grote fan van Saw, ikzelf vind dat er nog een deel 8 moet komen. Of ze moeten het zevende deel langer laten duren qua speelduur. Ook zou ik het weer tof vinden als de makers van Saw, Leigh Whannell en James Wan terughalen voor de laatste keer samen met de huidige schrijvers van Saw. Dan weet ik zeker dat er een heel erg tof deel en misschien dan wel laatste deel aan gaat komen.

Maar we zullen zien, deel 6 vond ik zelf wel goed. Maar het is geen Saw meer sinds dat de badkamer niet meer te zien is. Laatste keer was in Saw 3 en dat was ook nog eens in een flashback ook."


In Saw II zat ook de badkamer in een scene!

Robintje

Avatar

Jammer dat het gaat stoppen.

ben een grote fan van de films.. en toch weet ik 100% zeker dat ook de mensen die zeggen: vindt het maar niks en stop ermee.. dat er heel veel van die mensen toch stiekem naar de bios gaan om die film te kijken.

puur omdat het goed in elkaar zit en toch boeiend is ( denk ik en vindt ik ) alsof ze wisten wanneer deel 1 werd gemaakt wat er bijv. in deel 7 gaat gebeuren.

ik zou het niet erg vinden als ze doorgaan tot deel 9, wat ik trouwens wel laatst vaak heb gelezen dat deel 8 of 9 het einde wordt hoe zit dat dan?

seppe

Avatar

Ze kijken gewoon hoeveel die films nog opbrengen, zit er een neerwaartse spiraal in dan trekken ze de stekker eruit.

En nee mensen die het niks boeit gaan niet stiekem toch naar de film. Want het zit niet goed in elkaar en is niet slim, al die vieze plot- twisten gaan helemaal nergens meer over na een tijdje en komen veel te geforceerd over. Ben blij als er een einde aan komt. Wel jammer natuurlijk voor mensen die deze reeks nog steeds leuk vinden. Dus ik zeg voor de fans, ga die film 3x in de bioscoop zien, misschien gaan ze dan wel door tot deel 10.

Planethugo

Avatar

Zelfs de schrijvers hebben er genoeg van, dat zegt alles

benjamin

Avatar

Eindelijk goed nieuws, nu maar hopen dat ze het menen.

Moviemagic

Avatar

De films zijn leuk, maar misschien blijf je als schrijver ook steeds kauwen op hetzelfde stuk. Ik snap het wel.

MovieMind

Avatar

Whitemans "Ik ben een grote fan van Saw, ikzelf vind dat er nog een deel 8 moet komen. Of ze moeten het zevende deel langer laten duren qua speelduur. Ook zou ik het weer tof vinden als de makers van Saw, Leigh Whannell en James Wan terughalen voor de laatste keer samen met de huidige schrijvers van Saw. Dan weet ik zeker dat er een heel erg tof deel en misschien dan wel laatste deel aan gaat komen.

Maar we zullen zien, deel 6 vond ik zelf wel goed. Maar het is geen Saw meer sinds dat de badkamer niet meer te zien is. Laatste keer was in Saw 3 en dat was ook nog eens in een flashback ook."


Was de orginele bedenker niet al overleden? Tenminste stond mij iets van bij dat op het moment dat deel 1 z'n succes werd hij overleed... maar kan het mis hebben!

Anyway OT: Finally.... ben al na deel 3 opgehouden met kijken dus mij krijg je er al lang niet meer warm voor..... Klaar is klaar.... maar het zal wel niet....

Spijker2

Avatar

Zeiden ze na deel 3 ook. En na deel 4. En 5 etc. etc.

Ik geloof die onzin niet zolang het geld opbrengt komt er een volgend deel. Maarja geef ze s ongelijk. En op een regenachtige dag met niks op tv valt het nog wel te teren vind ik:P

DjBranco

Avatar

Niet voor het een of ander, maar van mij mogen er zeker een paar SAW delen erbij komen. leiver een nieuwe saw dan oude films uit de sloot trekken en een 3D beeld eronder te flikkeren. zoals jurassic park een film van 1990 een 3Dje eronder en voila geld trekken. slaat nergens op. ze hebben niks nieuws te verzinnen dan oude films in 3D vorm te zetten. SAW 7 mag dan het laatste deel zijn, en vele mogen wel zeggen van van mij hoef het niet. maar geloof mij maar dat de bioscopen zeker gaan vullen als er een 8e deel gaat komen. mensen willen gewoon SAW hebben. dit blijkt uit een onderzoek te zijn van Youtube. er worden 100e fake trailers gemaakt over ene SAW 8 mensen geven desondanks alle fake videos een like. dit betekend dat mensen gewoon de SAW delen niet uit hun hoofd zetten kunnen en hopen op deze manier aandacht te trekken bij Liongate. van hallo wij willen een nieuwe saw. op de 7e deel hebben we lang gewacht. toen die spot op tv kwam waren hier de bioscopen ram vol. en hebben ze de film 1 maand langer uitgerekt omdat de vraag ernaar enorm was. en als lionsgate er wins mee blijft maken met zulke films vooral de hoofdrol speler tony bell het erom doet. zou ik zeker niet twijffelen om meerdere delen op de markt te gaan brengen. al heb je SAW XX boeie zolang dit geld opleverd bij hun en mensen ervoor willen betalen, laat ze lekker delen maken. dan wordt het de langste horror series van de history. 7 vind ik geen getal. ze moeten het zeker afronden naar saw 10. dat verkoopt beter 10 delige saw voor 119,- BV dan alle 7 in 1 pack. ik zit met een smack te wachten op een nieuwe SAW 8 en denk vele van youtube lui ook

nieuwslaatste nieuws

meest populair