De knappe dochters van Stephen Baldwin zijn misschien bekender dan de acteur zelf

De knappe dochters van Stephen Baldwin zijn misschien bekender dan de acteur zelf

Stephen Baldwin is een acteur en heeft twee beroemde dochters, Alaia en Hailey, die actief zijn in de modellenwereld.

Stephen Baldwin is een broer van Alec, William en Daniel Baldwin. De 57-jarige acteur heeft een imposante carrière met films als The Beast, Born on the Fourth of July, Jesse Stone: The Passage en The Flyboys.

Samen met zijn vrouw Kennya Deodato heeft hij twee werkelijk bloedmooie dochters: Alaia en Hailey. Het mag dan ook geen wonder heten dat beide meiden intussen zelf erg bekend zijn. Ze zijn ondernemers, promoten goede doelen en werken in de modellenwereld.

Beroemde mensen
De 31-jarige Alaia Baldwin werkt voor onder meer Tommy Hillfiger en Calvin Klein. Ze is getrouwd met producer en regisseur Andrew Aronow. Zij hebben samen een dochtertje. Andrew is bekend van Fandom en Murder 101. Foto's van Alaia staan hier in dit artikel van People.

De 27-jarige Hailey Baldwin is getrouwd met de beroemde zanger Justin Bieber. Ze was te zien in zijn documentaire Justin Bieber: Our World en in de film Ocean's Eight. Maar in de praktijk richt ze zich meer op haar modellenwerk en ondernemerschap.

Geen make-up
Zo is Hailey hieronder te zien in de YouTube-video van Vogue France. Zonder een spoor make-up toont ze haar eigen verzorgingslijn Rhode. Het is duidelijk dat Hailey een knappe verschijning is. Ze heeft verder niets nodig.



NieuwsFilm

meest populair