Eerste trailer 'The Acolyte': Star Wars legt de focus eindelijk weer op Jedi en Sith

Eerste trailer 'The Acolyte': Star Wars legt de focus eindelijk weer op Jedi en Sith

We zien eindelijk het tijdperk van de 'High Republic' in live-action.

Lucasfilm heeft zojuist de eerste trailer van de nieuwe Star Wars-serie The Acolyte uitgebracht. Deze nieuwe serie op Disney+ legt de focus op de opkomst van de Sith tijdens de 'High Republic', een tijdperk waarin de Jedi op hun sterkst waren.

Na veel boeken en het spel Star Wars Jedi: Survivor zien we in The Acolyte eindelijk het 'High Republic'-tijdperk in live-action.

Synopsis
In The Acolyte plaatst een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf een gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg).

Naarmate er meer aanwijzingen naar voren komen, bewandelen ze een duister pad waar sinistere krachten onthullen dat alles niet is wat het lijkt.

Talent
De serie gaat op 4 juni in première met de eerste twee afleveringen die geregisseerd zijn door showrunner Leslye Headland (Russian Doll). De andere afleveringen worden o.a. geregisseerd door Kogonada, Alex Garcia Lopez en Hanelle Culpepper.


De serie is gevuld met toptalent. Zo speelt Carrie-Anne Moss (The Matrix) de rol van Master Indara en Lee Jung-jae (Squid Game) de rol van Master Sol. Verder zijn o.a. Amandla Stenberg, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith en Charlie Barnett van de partij

NieuwsFilm

meest populair