Orlando Bloom laat zien dat hij nog niet afgeschreven is in 'Red Right Hand'

Orlando Bloom laat zien dat hij nog niet afgeschreven is in 'Red Right Hand'

De acteur is de laatste tijd minder te zien, maar speelt de hoofdrol in deze keiharde actiefilm.

Orlando Bloom was gedurende lange tijd een van de grootste namen in Hollywood. Zo wist hij belangrijke rollen te scoren in meerdere franchises en blockbusters, maar de laatste jaren vernemen we toch minder van hem. Nu is hij terug van weggeweest.

Bloom, voornamelijk bekend van zijn rol als Legolas in The Lord of the Rings-trilogie of als Will Turner in The Pirates of the Caribbean-reeks, speelt namelijk de hoofdrol in de keiharde actiefilm Red Right Hand.

Verhaal
Bloom kruipt in de huid van Cash, die samen met zijn dochter een rustig en eerlijk leventje wil leiden. Lang kan hier hij echter niet van genieten, wanneer zijn broer geld heeft geleend van de misdaadkoningin Big Cat (Andie MacDowell) maar haar niet terug kan betalen.

Vanwege deze openstaande schulden heeft Cash geen andere optie dan voor haar te werken, in de hoop zo zijn familie te kunnen beschermen. Achter de schermen plot Cash achter om voor eens en altijd een einde te brengen aan de organisatie van Big Cat.

Clip
Begin dit jaar verscheen al de trailer, die hier terug is te zien. Deze keer komt weer een actievolle clip voorbij, waarin het duidelijk wordt dat je niet moet sollen met Cash. Bekijk deze hieronder.


Red Right Hand is geregisseerd door de broers Ian en Eshorn Nelms, die wel bekend zijn met het maken van brute actiefilms. Zij maakten eerder Small Town Crime, dus actiefanaten moeten deze ook maar op hun 'te kijken'-lijstje zetten.

NieuwsFilm

meest populair