3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Impossible (2012)
Regie: J.A. Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, e.a. | Kijk direct
2004. Maria, Henry en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. In de morgen van 26 december, terwijl de familie geniet aan het zwembad, stormt er een enorme vloedgolf op het land af. Het gezin wordt uit elkaar door de tsunami. In alle wanhoop zoekt Maria naar haar gezin en hoopt ze op een wonder tussen alle chaos en ellende.



Love and Monsters (2020)
Regie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.



The Killer (2023)
Regie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Kijk direct
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.



NieuwsFilm

meest populair