Nieuwe clip van uiterst sterk onthaalde horrorfilm 'In a Violent Nature'

Nieuwe clip van uiterst sterk onthaalde horrorfilm 'In a Violent Nature'

Het lijkt hier te gaan om een van de beste griezelfilms van dit jaar.

Vorige maand verscheen de eerste teaser trailer van de veelbelovende slasher horrorfilm In a Violent Nature. Nu is weer een nieuwe clip van de bloederige film opgedoken, die hieronder is te zien.

De Canadese horrorfilm werd op het Sundance Film Festival sterk onthaald en zo te zien kunnen de filmcritici er ook wel van genieten. Deze scoort namelijk vooralsnog een geweldige 95% op Rotten Tomatoes na 38 recensies.

Verhaal
De synopsis luidt als volgt: wanneer een oud medaillon in het bos wordt gevonden en meegenomen, ontwaakt het rottende lijk van Johnny. Hij komt weer tot leven als een soort van ondode zombie, met maar een enkel doel: het medaillon koste wat kost terug te brengen naar het bos.

Johnny heeft het dan ook gemunt op de groep vakantiegangers die verantwoordelijk zijn voor de diefstal. Hij plant ze een voor een af te slachten, samen met iedereen die hem in de weg komt te staan.

Opvallend
Het gaat hier om het regiedebuut van Chris Nash. Hoewel zijn Johnny sterk doet denken aan Jason in Friday the 13th, onderscheidt zijn In a Violent Nature zich wel van de andere slashers, voornamelijk vanwege de opvallende opnames. De camera blijft namelijk altijd bij Johnny.


Het doel van de film is dan ook dat het allemaal vanuit het beeld wordt bekeken van een ondood, hongerig zombiewezen. Samen met deze meedogenloze moordenaar baant de kijker zich dus door een afgelegen bos, waarin gruwelijke dingen gebeuren...

NieuwsFilm

meest populair