Dwayne Johnson verklapt zijn grootste moment van succes en het is niet wat je denkt

Dwayne Johnson verklapt zijn grootste moment van succes en het is niet wat je denkt

Dwayne Johnson deelt zijn speciale moment en trots op zijn carrière als worstelaar in Madison Square Garden.

Dwayne Johnson heeft ongelooflijk veel succes. Na een geweldige carrière als professioneel worstelaar dook hij filmland in. Ook daar levert hij de ene hit na de andere.

Toch wijst hij niet een film als Black Adam, Jumanji, Fast & Furious of Jungle Cruise aan als zijn grootste besef van succes. Hier in gesprek met People volgt een ander verrassend moment in zijn leven.

Een begin
Dwayne vertelt: "Toen ik worstelde was dat nog niet bij WWE. Ik worstelde in Tennessee bij USWA. Ik worstelde daar voor 40 dollar per wedstrijd op vlooienmarkten en in schuren, enzo. Toen ik voor het eerst mocht worstelen voor WWE in Madison Square Garden was ik nog maar een beginneling."

Hij vervolgde met: "Een uur voor de match zeiden ze: 'Jongen, je gaat vanavond winnen. Zink of zwem. Dit is Madison, dit is New York. Als je dit weet te winnen, heb je een kans en geven we je een kans'."

Trots moment
Dwayne besluit met: "Die avond ging ik ervoor en tegen het einde van de wedstrijd riepen 22.000 mensen mijn naam. Ik wist dat mijn ouders thuis keken en trots op me waren. Het was een heel speciaal moment."



Op zijn Instagram vertelt hij meer over zijn start.

NieuwsFilm

meest populair