Chris Pine onthult wie hem inspireerde in Hollywood: Acteur zijn begint ergens

Chris Pine onthult wie hem inspireerde in Hollywood: Acteur zijn begint ergens

Chris Pine vertelt over zijn bewondering voor collega's zoals Tom Cruise, Harrison Ford en Gary Oldman.

Chris Pine steekt zijn bewondering voor collega's niet onder banken of stoelen. De acteur uit Dungeons and Dragons en Star Trek zag laatst zijn regisseursdebuut Poolman in première gaan - en die inspiratie voor zijn nieuwe film komt ergens vandaan.

Hier in gesprek met People vertelde de nu 43-jarige ster: "Ik weet nog dat ik 8 jaar oud was en in een driedelig pak deed alsof ik een personage uit Bugsy Malone was. Of ik pakte een potlood en deed alsof ik Tom Cruise was in Top Gun."

Geïnspireerd door sterren
Chris vervolgde over Hollywood: "De hele filmindustrie trok me met alle personages. Ik denk dat ik tegelijkertijd Harrison Ford wilde zijn en Gary Oldman en Lee Marvin."

Chris vertelde ook dat hij opgroeide in een deel van Los Angeles waar hij van alles zag rond films. Hij zei: "Ik zag de dalen en de pieken. Ik groeide op met mensen die de droom leefden en mensen die onderdeel wilden zijn van die droom."

Geen toeval mogelijk
Chris regisseerde, produceerde en speelde in zijn nieuwe film. Hij zei: "Het is geen toeval dat in deze film mensen spelen die voor een pilot hier in LA zijn gekomen. Alles aan LA is namelijk naast mooi ook frustrerend." In de YouTube-video van IGN is een trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair