3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Beast (2022)
Regie: Baltasar Kormákur | Cast: Idris Elba, Iyana Halley, Leah Jeffries, e.a. | Te zien op: Prime Video
Weduwnaar Nate Samuels reist samen met zijn tienerdochters af naar Zuid-Afrika voor een lang gepland bezoek aan een wildreservaat. Wat begint als een mooie reis van genezing verandert al gauw in een angstaanjagende strijd om te overleven wanneer ze worden geconfronteerd met een enorme, losgeslagen leeuw. Deze maakt duidelijk dat er maar één koning van de savanne is.



Se7en (1995)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: Prime Video
Detective William Somerset gaat over zeven dagen met pensioen maar wordt op het laatste moment geconfronteerd met een laatste, heftige zaak. Samen met nieuweling David Mills gaat hij achter een seriemoordenaar aan wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een morbide spel.



Gone Girl (2014)
Regie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Te zien op: Disney+ / Netflix
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.



NieuwsFilm

meest populair