Algemeen

Easter Eggs in Iron Man 2

Aantal hints naar The Avengers in de film: Black Panther, Thor, Captain America en Hulk.

door Jim Pedd op 24.09.2010 om 18:39 in Algemeen
Wederom is Iron Man 2 in het nieuws; eerder vandaag nog een alternatieve opening maar nu onthulde regisseur Jon Favreau ook een aantal easter eggs in de film.

"[The first is] from “The Incredible Hulk”, which means ["Iron Man 2"] took place before “The Incredible Hulk.” If you look you see the the crater on the other monitor, that’s the “Thor” thing. That’s where the hammer was recovered. This is just a geek heaven here."
"And if you think that anything on this monitors is not something we at Marvel didn’t talk about for hours - you are crazy! See, there is a map up there, so… if you look at those maps, each one of those locations corresponds to something in the Marvel Universe. I’m not supposed to say that."
"And if you look on each one, and I know what they mean, but I’m not gonna say it, but I’m gonna say this: Two of them relate to “The First Avenger: Captain America,” one of them relates to “Thor.” The one in Africa relates to Black Panther."

Dit kan betekenen dat het personage Black Panther in de The Avengers film voor gaat komen, als deel van het team, maar dat hoeft niet perse het geval te zijn. Het kan ook gewoon zo zijn dat ze willen duidelijk maken dat alle Marvel personages deel uitmaken van hetzelfde universum.Enkele van de vragen die natuurlijk oprijzen is welk personage zich in het midden van de Atlantische oceaan bevindt, en wie zich in Noorwegen bevindt...

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Joeki "Noorwegen lijkt me vrij logisch. Denk aan de Noorse God Thor. Dus lijkt mij dat Thor daar uit komt."


Maar de hamer van Thor wordt gevonden in New-Mexico (Noord-Amerika); ik neem aan dat Thor daar ook in de buurt komt/opduikt.

Joeki

Avatar

Noorwegen lijkt me vrij logisch. Denk aan de Noorse God Thor. Dus lijkt mij dat Thor daar uit komt.

darkgoth

Avatar

Als Namor een easter egg is, wil dat dan inhouden dat ze het originele verhaal aanhouden wat betreft Cap. A.
Want die werdt immers door Namor gevonden en naar de opervlakte van de oceean gestuurt om zo gevonden te worden door de Avengers.
En ja Namor was er ook tijdens de tweede wereld oorlog samen met de Toorts (niet de zelfde als die uit de FF) misschien dat dat de reden is dat ze van zijn bestaan af weten.
(hypoteties gezien dan hé.)

Kurtje79

Avatar

Een easter egg voor het schild Captain American is mij in ieder geval wel opgevallen.

Ereptile

Avatar

Al die Easter Eggs en geen één gezien toen ik in de bioscoop zat (alleen after the credit scene en dat schild viel overduidelijk op :P) O+ En Black Panther...^^ weet weinig van hem, alleen dat hij uit africa komt en volgens mij iets met Storm had. Zou ook wel leuk zijn om die eens te zien denk ik Smiley face

Havoc

Avatar

Ja, lijkt me inderdaad erg logisch. :P

shellghost

Avatar

Atlantische oceaan is Namor vermoed ik zo. Smiley face

NieuwsFilm