De beste film van Jean-Claude Van Damme is 'JCVD', en zijn slechtste is...

De beste film van Jean-Claude Van Damme is 'JCVD', en zijn slechtste is...

Kickboxer Jean-Claude Van Damme heeft juist veel matige / slechte films.

De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Jean-Claude Van Damme op het programma.

Beste film: JCVD

Ook als je dol bent op de films met Jean-Claude Van Damme dan mag dat, maar je kan moeilijk ontkennen dat hij maar weinig echt goede films heeft gemaakt. De satirefilm JCVD lijkt er met kop en schouders bovenuit te steken. Andere prima te kijken films zijn The Expendables 2, Bloodsport en Kickboxer, ook al denken menig critici er anders over.


Jean Claude van Damme als... Jean Claude van Damme. Met een carrière in het slop, een dure en slepende rechtszaak over de voogdij van zijn dochter, en de pech op een postkantoor te belanden midden in een overval.

Slechtste film: U.F.O. / Alien Uprising

Slechte films heeft Van Damme zeker gemaakt, al doen die het waarschijnlijk erg goed bij een bepaalde doelgroep. Ze bleven namelijk jarenlang maar komen. Zijn zwakste film lijkt U.F.O. a.k.a. Alien Uprising, maar ook titels als Kill'em All, Black Eagle, Dragon Eyes, Pound of Flesh, Street Fighter en Derailed zijn geen hoogvliegers.


Een groep vrienden ontwaakt en ontdekt dat alle elektriciteit en energievoorziening is uitgeschakeld. Buiten blijken immense buitenaardse vliegtuigen te zweven. Plotseling moet deze hechte groep vrienden vechten om te overleven als het gehele menselijke ras wordt bedreigd door een buitenaards leger.


Eerdere beste en slechtste films van...

Jake Gyllenhaal

Tom Holland

Midden-aarde

Guillermo del Toro

Michael B. Jordan

Tom Hanks

Margot Robbie

Transformers

Russell Crowe

Christian Bale

Fast & Furious

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Martin Scorsese

Jamie Foxx

Robert De Niro

Al Pacino

DC Extended Universe

Angelina Jolie

Nicolas Cage

Liam Neeson

Denis Villeneuve

Ridley Scott

Laurence Fishburne

Charlize Theron

Chris Evans

Brad Pitt

Marvel Cinematic Universe


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair