Geplaagde Marvel-film 'Blade' neemt afscheid van een hoofdrolspeler

Geplaagde Marvel-film 'Blade' neemt afscheid van een hoofdrolspeler

Alweer problemen voor het MCU nu dat ook Aaron Pierre besluit te vertrekken.

Het loopt allemaal niet op rolletjes voor de Marvel-blockbuster Blade. Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel op FilmTotaal langs dat hoofdrolspeler Mahershala Ali misschien wil vertrekken, maar Aaron Pierre is sowieso niet meer van de partij.

Pierre, o.a. bekend van Krypton en Old, tekende al voor de film begin 2022. Hij was na Ali en Delroy Lindo pas de derde ster die een belangrijke rol had weten te scoren in de blockbuster. Naar verluidt zou hij een van de grote schurken van de film hebben gespeeld.

Andere plannen
Tijdens een recent interview laat Pierre nu weten dat hij niet in Blade te zien zal zijn. De acteur laat zich er kort maar krachtig over uit: "We hebben er lange gesprekken over gehad, maar ik ben niet langer betrokken bij de film".

Dit is alweer de zoveelste tegenslag voor de Blade-reboot. Meerdere schrijvers en regisseurs zijn al eerder opgestapt. Naar verluidt zou de tweevoudige Oscarwinnaar Ali dan ook niet tevreden zijn met de stand van zaken. Blade heeft eveneens behoorlijk veel vertraging opgelopen.

Carrière
Gelukkig hoeven de fans van Pierre zich wel geen zorgen te maken. De acteur heeft nog een behoorlijk drukke agenda. Zo zal hij over niet al te lang te zien zijn in Jeremy Saulniers Rebel Ridge en in de Lion King-prequel Mufasa van de geliefde Barry Jenkins.



NieuwsFilm

meest populair