Eerste reacties 'Joker: Folie à Deux': Lady Gaga overklast Joaquin Phoenix

Eerste reacties 'Joker: Folie à Deux': Lady Gaga overklast Joaquin Phoenix

Er zijn een aantal testscreenings geweest en de zangeres kan weinig fout doen...

De eerste reacties op Joker: Folie à Deux, het vervolg op Todd Philips zijn miljardenhit uit 2019, banen zich een gebruikelijke weg naar social media, gemorst door de entertainmentsite GoldDerby.

Het was natuurlijk al enigszins te raden, maar ook dit tweede deel kan rekenen (hoewel eerste reacties dat meestal zijn) op lovende kritieken.

Het zijn slechts meningen
Vooral de transformatie van Lady Gaga naar Harley Quinn, de muzikale elementen voorzien van toepasselijke klassieke zangteksten en de wijze waarop het verhaal speelt met de overlevering van DC en het 'Elseworld'-aspect, zullen het publiek nog lang bijblijven.

De film is surrealistisch (gedeeltelijk zwart-wit), positief chaotisch, politiek getint en heel bloederig. Harley Quinn (die echter nooit zo aangesproken wordt, maar met een bijnaam die daarvan is afgeleid) lijkt centraler te staan dan Joaquin Phoenix' Arthur Fleck, maar dit wordt alleen maar bejubeld, want haar optreden is swingend, overtuigend en sensationeel.

Vanaf oktober in de bioscoop
Ook zegt er iemand op X dat het leuk is dat er nog andere "beroemde" personages verschijnen, maar het is niet duidelijk of hiermee bijvoorbeeld Sophie Dumond van Zazie Beetz, of Murray Franklin van Robert De Niro in flashbacks, bedoeld worden of echt beroemde personages uit de comics.



NieuwsFilm

meest populair