De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Red Eye (2005)
Regie: Wes Craven | Cast: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, e.a. | Kijk direct
Lisa, een emotioneel kwetsbare hotelmanager, ontmoet op een nachtvlucht naar Miami de charmante Jackson, die naast haar zit in het vliegtuig. Na het opstijgen vertelt hij waarom hij op deze vlucht zit: hij heeft de opdracht om een rijke en machtige zakenman te vermoorden en blijkt Lisa hiervoor nodig te hebben. Wanneer ze weigert, dreigen haar geliefden in gevaar te komen.



Shirley (2024)
Regie: John Ridley | Cast: Regina King, Terrence Howard, Lucas Hedges, e.a. | Kijk direct
Shirley Chisholm diende van 1969 tot 1983 als lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigen als eerste zwarte vrouw. In 1972 deed ze tevens namens de Democratische Partij een gooit naar het presidentschap. Als voorvechter van burgerrechten, gendergelijkheid en sociale rechtvaardigheid groeit ze uit tot een invloedrijke politica en activiste.



The Martian (2015)
Regie: Ridlet Scott | Cast: Matt Damon, Jessica Chastain, Chiwetel Ejiofor, e.a. | Kijk direct
Na een harde zandstorm op Mars, wordt astronaut Mark Watney, die als een van de eerste mensen voet op die planeet zette, voor dood achtergelaten door zijn collega's. Met slechts een beperkte voedselvoorraad, moet hij vertrouwen op zijn eigen intellect en creativiteit om in leven te blijven tot de door NASA opgestarte reddingsmissie de rode planeet bereikt.



NieuwsFilm

meest populair