Arnold Schwarzenegger lijkt steeds meer op zijn personage uit 'Terminator'

Arnold Schwarzenegger lijkt steeds meer op zijn personage uit 'Terminator'

Arnold Schwarzenegger onthult dat hij steeds meer op zijn personage uit Terminator gaat lijken na een hartoperatie.

Arnold Schwarzenegger vecht voor zijn bestaan. De 76-jarige ster onthult dat hij steeds meer op zijn personage uit Terminator gaat lijken.

Gisteren vertelde hij hier in zijn Arnold's Pump Club: "Afgelopen maandag werd ik geopereerd en werd ik een stukje meer een machine. Ik kreeg een pacemaker. Ik moet je zeggen dat dit tegen mijn opvoeding in Oostenrijk ingaat. Alles omtrent je gezondheid hield je daar voor jezelf."

Blijvende hartproblemen
De acteur had al eerder drie hartoperaties ondergaan. Hij vervolgde met: "Maar ik kreeg zoveel berichten van mensen die net als ik geboren zijn met een bicuspide aortaklep, dat ze vertellen dat mijn verhalen over het vervangen daarvan hen moed geeft dat ook te doen."

Hij zei ook: "Als ik weet dat openheid ingaat tegen mijn instinct om alles geheim te houden, maar anderen wel kan helpen: Welke keus heb ik dan nog? En het gaat echt goed met me. Ik werd maandag geopereerd en vrijdag was ik bij een milieu event van mijn goede vriendin Jane Fonda."

Magisch pilletje
Beiden zijn hieronder te zien in een Instagram-bericht. Arnold vervolgde zijn verhaal met: "Jane is een voorvechter van fitness. Kijk maar eens naar haar. Ze is 10 jaar ouder dan ik. Als het gaat om een magisch pilletje voor het ouder worden, is actief blijven de enige oplossing."



Arnold legde nog uit: "Niemand had bedacht dat ik de maandag zou beginnen met een operatie. Ik wil dan ook mijn artsen bedanken voor hun zorg. Er was wat littekenweefsel dat in de weg zat. Dat wisten zij en dat hielden ze in de gaten. Vandaar." Als het gaat om Arnold Schwarzenegger rijpt hij in elk geval als een goed wijntje.

NieuwsFilm

meest populair