Rebel Wilson zegt dat deze acteur haar autobiografie wil cancelen: "hij is een enorme eikel"

Rebel Wilson zegt dat deze acteur haar autobiografie wil cancelen: "hij is een enorme eikel"

Sacha Baron Cohen zou niet tevreden zijn met het hoofdstuk dat hem met de grond gelijk maakt.

Rebel Wilson brengt begin volgende maand haar autobiografie uit, genaamd 'Rebel Rising'. De actrice beweert dat een andere grote Hollywoodster hier echter een stokje voor wil steken. Het gaat hier om niemand minder dan Sacha Baron Cohen.

Wilson, o.a. bekend van Jojo Rabbit, maakt de laatste paar weken enorm veel reclame voor haar boek. Een hoofdstuk heeft zij, in haar eigen woorden, gewijd aan een 'gigantische eikel' met wie ze ooit heeft gewerkt.

Onthulling
Eerst zei de Australische actrice dat ze niet de naam wou onthullen en dat we haar boek zouden moeten kopen om hierachter te komen, maar nu is ze toch van gedachten veranderd. De reden hiervoor? Blijkbaar wil Borat-acteur Cohen de autobiografie 'cancelen'.

Dit is Wilson in het verkeerde keelgat geschoten. Zij zegt nu op sociale media: "Ik laat me niet pesten of het zwijgen opleggen door dure advocaten of pr-crisismanagers. De gigantische eikel waar ik het in een van de hoofdstukken van mijn boek over heb, is Sasha Baron Cohen".

Samenwerking
De twee acteurs werkten met elkaar tijdens de 2016-film The Brothers Grimsby. Volgens Wilson was dit echter allesbehalve een leuke ervaring. Cohen zou haar namelijk meerdere keren hebben gevraagd om dingen te doen die niet in het script stonden, zoals een bepaalde scène naakt spelen.


Een woordvoerder van Cohen zegt dat er geen waarheid achter deze beschuldiging schuilt: "Het is belangrijk dat mensen zich uitspreken, maar deze beweringen zijn vals. Er is voldoende bewijs om dat aan te tonen en wij zullen dit dan ook gaan bewijzen".

NieuwsFilm

meest populair