Zendaya is liever een blondje: Transformatie verrast iedereen

Zendaya is liever een blondje: Transformatie verrast iedereen

Zendaya verrast met nieuwe blonde look bij première van film 'Challengers' in Australië.

Zendaya transformeert van meisje naar vrouw. Bij de première van haar nieuwe film Challengers in Australië, debuteerde de 27-jarige ster een nieuwe look.

Zendaya houdt van verrassen en dat lukt haar deze ronde aan interviews weer met het hebben van kort en blond haar. Deze zomer is ze kennelijk liever een blondje. Die blonde bob werd, geheel in stijl met haar nieuwe film, gecombineerd met passende outfits die verwijzen naar de tennissport.

Driehoeksverhouding
In de YouTube-video van ABC News is haar nieuwe haarkleur te bewonderen. In de film heeft Zendaya een driehoeksverhouding met twee mannelijke tennissers, gespeeld door Mike Faist en Josh O'Connor. Ook zij reizen mee en zijn in het onderstaande interview te horen.

Ze vertellen in de ban te zijn geweest van het scenario en natuurlijk moest er serieus getraind worden om eruit te zien als tennisprofs. Zendaya zei: "Het is een mooi verhaal om elkaar pijn te doen. Mijn personage is best gecompliceerd."

Flink oefenen
Josh zei: "We trainden zo'n zes weken lang. Tussendoor zaten we om de tafel en oefenden het scenario. Dat is zeldzaam dat je dat op die manier kunt doen. Dat er voldoende tijd is samen om het een en ander voor te bereiden."



Mike was de meest fanatiek van de drie, maar zwakt dat af. Hij zei: "Ik snapte mijn personage. De keus om de passie te volgen en beter te zijn. Ik snapte het mentale."

NieuwsFilm

meest populair