Dikke tegenvaller voor Will Smith en Jada Pinkett

Dikke tegenvaller voor Will Smith en Jada Pinkett

Will Smith moet zijn Will And Jada Smith Family Foundation sluiten vanwege fundingproblemen na de Oscars-uitreiking.

Slecht nieuws voor Will Smith en Jada Pinkett: Zij moeten een goed doel sluiten, omdat zij de funding niet meer rond krijgen. En het heeft allemaal te maken met die klap bij de Oscars-uitreiking.

Het is nu twee jaar geleden dat Will Smith presentator Chris Rock sloeg. Maar dat onsmakelijke incident tijdens de live-uitzending met een miljoenenpubliek zorgde ervoor dat sommige sponsors en producers niet meer willen samenwerken met Will en Jada.

Oud fonds sluit
De acteur uit Bad Boys en de actrice uit The Matrix melden nu dat ze hun Will And Jada Smith Family Foundation opheffen. Ze hebben een schrikbarend lage inzameling van 83% minder dan twee jaar geleden. Beide sterren geven aan dat ze wel privé zullen blijven doneren.

Het is spijtig voor een fonds dat al sinds 1996 bestaat, maar het is een duidelijk signaal richting de samenleving dat geweld en een gebrek aan respect grote gevolgen kan hebben. Gelukkig zijn er zat andere sterren die dezelfde goede doelen als een betere gezondheid ambiëren. Het is namelijk fiscaal erg aantrekkelijk voor vermogende mensen om miljoenen uit te delen aan het publiek.

Blijft vermogend genoeg
Will Smith blijft onverminderd veel vragen voor een film, ondanks de terugslag. Volgens het artikel hier van Variety krijgt hij zowel voor Bad Boys 4 als voor de Netflix-film Fast and Loose 25 miljoen Amerikaanse dollar. Will is in elk geval druk aan het werk te zien aan zijn Instagram.



NieuwsFilm

meest populair