Christopher Nolan maakt 'The Dark Knight 4' maar met één persoon (en laat die nou nét interesse hebben)

Christopher Nolan maakt 'The Dark Knight 4' maar met één persoon (en laat die nou nét interesse hebben)

Zijn trouwe broer Jonathan Nolan zegt er absoluut oren naar te hebben...

The Dark Knight (2008) is en blijft een van de meest invloedrijke stripfilms van deze eeuw en niet alleen door de legendarische vertolking van Heath Ledger. Zeker ook dankzij het scherpe script.

Dit werd, samen met voorganger Batman Begins (2005) en The Dark Knight Rises (2012), mede geschreven door regisseur Christopher Nolan, maar een veel grotere vinger in de pap had zijn broer Jonathan.

Geliefde trilogie
Nolan heeft altijd aangegeven dat het 'Batman'-boek gesloten is en er geen plannen zijn om deze weer te heropenen. Jonathan zegt echter dat hij het een droom zou vinden om nog een vierde deel te kunnen verzinnen.

En nu multiversums razend populair zijn en veel acteurs hun iconische rollen opnieuw spelen, voelt het al minder als een luchtkasteel dan een paar jaar geleden.

Fans mogen blijven hopen
Nolan staat bekend als zeer beschermend over de franchise, dus het script voor een terugkeer van zowel hem als Christian Bale naar het masker en de cape en de kap zou van echte topklasse moeten zijn, maar als er iemand is die hem kan overhalen, is het zijn eigen broer wel.



NieuwsFilm

meest populair