The Terminator (1984)

Your future is in his hands.

discussie

76 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zidane

Avatar

Je mag natuurlijk niet zeiken over de speciaal effects uit die tijd en ook het budget van zes miljoen was laag, toch heeft het wel bij mij invloed op het cijfer van de film, het is gewoon te nep. Het verhaal zit wel weer heel sterk in elkaar en deze deel is de aanloop naar deel 2, die je nog steeds omver blaast.

spock

Avatar

Gelukkig is er hier nog geen remake van.(en hopelijk blijft dat zo)

UniMatriX

Avatar

Filmp@ssie "Met alle respect maar u mening mag u hebben maar als ik u mening goed leest dan moet u toch wel een hele saaie fantasieloze ziel zijn."


mening of niet, deze film is globaal geaccepteerd als een sci-fi klassieker van de hoogste plank. Meningen daargelaten wordt de film beschouwd als hoogstaand en in die tijd ook revolutionair.

Remco

Avatar

Top film !. Mensen moeten wel even in ogenschouw nemen dat het budget maar 6 miljoen was voor deze film. Als je dat meeneemt ziet het er allemaal fantastisch uit. Maar los daarvan is het verhaal super sterk en daarom valt tie in het rijtje van sci fi klassieker.....

GREAT gevechtsfilm fan

Avatar

Aha het eerste deel van de befaamde terminator reeks goed deel zoals da andere delen ook
waarschijnlijk de beste films van shwarzenegger voor mij toch al vindt ik het tweede en derde deel zelfs nog beter

8/10

CASINO

Avatar

Filmp@ssie "Met alle respect maar u mening mag u hebben maar als ik u mening goed leest dan moet u toch wel een hele saaie fantasieloze ziel zijn."


je moet een film niet zo serieus nemen altijd.. kijk gewoon voor de lol ofzo.. kijk naar de special effects

Filmp@ssie

Avatar

Otmeister "Ik wil absoluut geen tere zieltjes krenken, of pretenderen dat ik het vermogen zou bezitten om een betere kijk op films te hebben dan iemand anders.

Enkel en alleen wil ik zeggen dat ik deze film verre van meesterlijk vind. Dat is toch wel een inflatie van termen, die ik niet kan ondersteunen. In mijn top 10, die uberhaupt wisselend en zeker niet objectief is, zal deze film nooit voorkomen. Ik, ja ik (mijn eigen mening), vind deze film niet meer waard dan de gemiddelde Bruce Willis "Die Hard" film. Veel actie, bebloede shirts, sterk gespierde mannen, "spannende" achtervolgingen (waarvan de afloop vaststaat), hersenloos geram, en veel geweld.

Nee, het spijt me. Ik kan me werkelijk niet vinden in dit soort films. Vroeger, toen ik blij was bijna 1 meter hoog te zijn, kon ik dit soort films waarderen. Mijn vader was een held! Hij was de Terminator. Maar nu, nee, nu, na jarenlang films te hebben gewogen en gemeten, kan ik me TOTAAL NIET vinden in dit soort films. Ze trekken me gewoon niet. Absoluut niet. Robots uit de toekomst, die nu terugkeren om de toekomstige opstandige leider van de revolutie te beschermen...

Nee, spijtig maar helaas, mijn fantasie is bijzonder beperkt. Ik geloof niet in dit soort films, en vind ze een ware tijdverspilling. Anderhalf uur kijken naar een opgepompte Arnie... Nee. Als het U blieft... Dank U. Het kan me geen enkele moment meer interesseren. Vandaar mijn opmerking dat het voor pubers wel interessant is. Die leven immers nog in een walhalla van onaantastbaarheid. Prima, maar niet voor deze jongeman.

Verder vind ik het vreemd om wijsheid te koppelen aan dit soort films. Spijtig maar helaas, ik geloof niet in robots, en al helemaal niet in robots die terugkeren van de toekomst om ons mensen te redden. Kwestie van opgroeien, me dunkt. Harry Potter heb ik ook een broertje dood aan, hoewel ik volwassenen ken die dit verhaal zeer serieus opnemen. Aan het vakmanschap van Cameron twijfel ik verder totaal niet. Ik liet al weten dat ik onder de indruk was van 's mans capaciteiten. Echter, dergelijke films, met overweldigende special effects, en overdonderend geluid, kunnen mij, als volwassene, niet meer bekoren.

Ik houd mij liever bij de realiteit. Echte verhalen. Echte films, zonder elfen, dwergen, Terminators of Hobbits..."


Met alle respect maar u mening mag u hebben maar als ik u mening goed leest dan moet u toch wel een hele saaie fantasieloze ziel zijn.

HAL9000

Avatar

jazzthieve "Een knap staaltje nederlands hier."lol

jazzthieve

Avatar

hpbv "een lekkere film om te zien en verveeld niet,jammer dat iki er niet bent wand anders ging ik zeker smullen van deze film"


Een knap staaltje nederlands hier.

hpbv

Avatar

Een lekkere film om te zien en verveeld niet,jammer dat iki er niet bent wand anders ging ik zeker smullen van deze film

Dragon

Avatar

:W DIt moet genoeg zeggen

aapejong

Avatar

WoUtoMatiC "NOU NOU"


Well do ya? Punk! >Smiley face

Breug

Avatar

ciger "was dat niet deel 2 ??"


ook ja

[Also in _Terminator 2: Judgment Day (1990)_ ]
Kyle Reese: Come with me if you want to live.

ciger

Avatar

BIGBOY "'Come with me if you want to live....'"


was dat niet deel 2 ??

BIGBOY

Avatar

'Come with me if you want to live....'

Thyplosion

Avatar

Alien: [rating 5.0]
Terminator: [rating 4.0]

Thyplosion

Avatar

Wie wint? Alien of Terminator?

aapejong

Avatar

Voor iedereen die "The Terminator" vroeger wel leuk vond
maar nu niet meer: One question:

:-S Do you suck dicks for a living?

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ik hoef geen heel verhaal op te gaan schrijven als ik een film goed vind, maar houd het inderdaad kort maar krachtig het liefst mogelijk met mijn mening weergeven.

juggalo

Avatar

Sarah Connor?

Yes?

BOEM!!!

Remco

Avatar

Ik zie het zo wat the Pianist is voor het genre oorlog is The Terminator voor het genre Sci Fi.
Ik vind daarnaast Terminator 2 wellicht de beste Sci Fi aktie film ooit gemaakt.
I rest my case..........

s0k

Avatar

Desalniettemin alles omvattend.

Cee van Lleef

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Klassieker.........cultfim....."


Wat een krachtig gemotiveerde antwoorden hier.

Baski

Avatar

WoUtoMatiC "Klassieker, heerlijk sfeertje, 100% Cameron. Als je deze film 'met de jaren minder gaat vinden' wordt het tijd voor een rijtjeshuis en een Volvo. :E "


"Klopt, helemaal mee eens!"
Zei hi,j terwijl hij op de motor stapte en van het werk naar zijn flatje reed.... ;)

Thyplosion

Avatar

By The Way:

The Pianist : [rating 4.0]
;)

Thyplosion

Avatar

Tjah....De special effect zijn dan wel misschien achterhaald, maar dat neemt niet weg dat de acteerprestaties, de muziek en gewoonweg het verhaal zijn prachtig en magnifiek...

Eind jaren zeventig/ begin jaren 80 maakte de Sci-Fi hoogtijdagen mee. Vooral natuurlijk de Star Wars Trilogie maar ook Alien en Blade Runner en natuurlijk E.T mochten er zeker zijn.Dit is gewoon een goed afsluiter van dat tijdperk.
The Terminator:
[rating 4.0]

WoUtoMatiC

Avatar

:-S HET IS NOG STEEDS EEN GOEDE FILM!

WoUtoMatiC

Avatar

Klassieker, heerlijk sfeertje, 100% Cameron. Als je deze film 'met de jaren minder gaat vinden' wordt het tijd voor een rijtjeshuis en een Volvo. :E
[rating 4.5]

skullsplitter

Avatar

Mijn eerste reactie was nogal bekeuteld, vond het niet zo geweldig.

Maar toen ik hem de tweede keer ben gaan kijken ben ik hem eens anders gaan kijken, en ondanks enkele uiterst gedateerde details staat de film an sich nog als een huis...

shortlegs

Avatar

The Terminator Smiley face Kan niet genoeg krijgen van die film :P Ik vind The Terminator een van de beste films die gemaakt zijn :E

Mr. Aka

Avatar

The Terminator hersenloos?

Leuk voor pubers? Wat een onzin, pubers zijn teveel verwend door de special effects-rage de laatste jaren, ik denk niet dat ze Terminator 1 kunnen waarderen!

En dat terwijl deze klassieker, Alien en Blade Runner velen malen beter zijn dan die rotzooi van tegenwoordig...(Hulk, Fantastic Four, Daredevil)


Dit is dus bullshit. Ik ben zelf 14 maar heb in mijn filmcollectie films als The Crow, As Good as it Gets, Mona Lisa Smile, Scary Movie.. Ik heb dus films van verschillende kalibers.. En ik heb vanavond enorm genoten van The Terminator. Ik wil hiermee zeggen dat je niet dingen moet zeggen zonder er goed over na te denken.

Edit: Lord of The Rings vind ik ook een goede film die ik met plezier heb gekeken. Met een beetje schaamte moet ik toegeven dat ik het 2e en 3e deel nog moet gaan zien. Maar die heb ik op dvd dus het komt er wel van Smiley face

king arthur

Avatar

Wordt is tijd dat terminator 3 op tv komt

AmAzE

Avatar

Een klassieker! Bijna 2 uur non-stop aktie!

P.S
Otmeister, ik vind het erg jammer voor je dat je blijkbaar met de loop der jaren je waardering voor fantasy/fiction bent kwijtgeraakt en nu, als de nuchtere, realistische volwassene, dit soort films niet meer kan waarderen en zelfs af loopt te kraken.
ja, heb echt een beetje medelijden met je...:'(

Derek Vinyard

Avatar

Galerius "Daarnaast is the terminator een kaskraker geweest in de hele wereld (zie ook de rating van IMDb en frontpage)"


frontpage?

Derek Vinyard

Avatar

Dus jij bent een puber? Smiley face

Ik blijf er toch bij hoor... ik DENK dat de MEESTE pubers die net LOTR, Batman en Fastastic Four hebben gezien T1 niet kunnen waarderen.

T2 daarentegen wel, maar die was veel duurder en dat zie je.

Derek Vinyard

Avatar

darkx1986 "(noem trouwens een een paar films met ECHTE verhalen en die realistish zijn)"


Das Boot, The Pianist, On the Waterfront, The Deer Hunter etc.

darkx1986

Avatar

Otmeister,

Ik vindt het heeeel fijn je mening maar kom op ga discovery kijken? Denk je nou echt dat ze films maken zodat mensen er in geloven? Ik vindt deze film ook geen zak aan hoor en vindt Schwarzenegger ook overgewaardeerd. Maar ja houd jij je maar bij de realiteit (noem trouwens een een paar films met ECHTE verhalen en die realistish zijn)

Derek Vinyard "The Terminator hersenloos?

Leuk voor pubers? Wat een onzin, pubers zijn teveel verwend door de special effects-rage de laatste jaren, ik denk niet dat ze Terminator 1 kunnen waarderen!
"


Dit slaat ook nergens op. Ik kijk regelmatig oude films en vindt deze ook leuk. Ik speel ook nog oude games. Dus heeft weinig te maken met de effects. Vindt ik zo geinig dat mensen denken dat ALLE pubers vewend zijn,

Derek Vinyard

Avatar

The Terminator hersenloos?

Leuk voor pubers? Wat een onzin, pubers zijn teveel verwend door de special effects-rage de laatste jaren, ik denk niet dat ze Terminator 1 kunnen waarderen!

En dat terwijl deze klassieker, Alien en Blade Runner velen malen beter zijn dan die rotzooi van tegenwoordig...(Hulk, Fantastic Four, Daredevil)

Otmeister

Avatar

Bolo "Dat je deze film sinds je jeugd minder bent gaan waarderen kan natuurlijk, maar om fans van The Terminator zo makkelijk te diskwalificeren als 'echte liefhebbers' (van film, neem ik aan dat je bedoelt) getuigt m.i. van enige bekrompenheid. Ook mijn puberjaren liggen inmiddels ver achter me; toch kan ik nog met volle teugen genieten van een film als deze. Sterker nog, ik ben in de loop van de tijd steeds beter gaan beseffen dat de kwaliteit van een film niet vanzelfsprekend heeft te maken met (een gebrek aan) geloofwaardigheid of diepgang. Wijsheid komt inderdaad met de jaren.

Het feit dat de plot van The Terminator doodsimpel (en wellicht inderdaad voorspelbaar) is maakt de film nog niet hersenloos. Wie blind is voor het vakmanschap dat Cameron hier aan de dag legt en zich slechts kan storen aan de 'oppervlakkigheid' van het verhaal, moet kennelijk nog leren dat film in de eerste plaats een visueel medium is. Kijk, met open ogen en een open geest; onderga de film i.p.v. hem te beoordelen op puur literaire kwaliteiten. En begrijp vooral eindelijk eens dat Arnie helemaal geen acteur is, maar een bewegende Arno Breker-sculptuur - een levend kunstwerk."


Ik wil absoluut geen tere zieltjes krenken, of pretenderen dat ik het vermogen zou bezitten om een betere kijk op films te hebben dan iemand anders.

Enkel en alleen wil ik zeggen dat ik deze film verre van meesterlijk vind. Dat is toch wel een inflatie van termen, die ik niet kan ondersteunen. In mijn top 10, die uberhaupt wisselend en zeker niet objectief is, zal deze film nooit voorkomen. Ik, ja ik (mijn eigen mening), vind deze film niet meer waard dan de gemiddelde Bruce Willis "Die Hard" film. Veel actie, bebloede shirts, sterk gespierde mannen, "spannende" achtervolgingen (waarvan de afloop vaststaat), hersenloos geram, en veel geweld.

Nee, het spijt me. Ik kan me werkelijk niet vinden in dit soort films. Vroeger, toen ik blij was bijna 1 meter hoog te zijn, kon ik dit soort films waarderen. Mijn vader was een held! Hij was de Terminator. Maar nu, nee, nu, na jarenlang films te hebben gewogen en gemeten, kan ik me TOTAAL NIET vinden in dit soort films. Ze trekken me gewoon niet. Absoluut niet. Robots uit de toekomst, die nu terugkeren om de toekomstige opstandige leider van de revolutie te beschermen...

Nee, spijtig maar helaas, mijn fantasie is bijzonder beperkt. Ik geloof niet in dit soort films, en vind ze een ware tijdverspilling. Anderhalf uur kijken naar een opgepompte Arnie... Nee. Als het U blieft... Dank U. Het kan me geen enkele moment meer interesseren. Vandaar mijn opmerking dat het voor pubers wel interessant is. Die leven immers nog in een walhalla van onaantastbaarheid. Prima, maar niet voor deze jongeman.

Verder vind ik het vreemd om wijsheid te koppelen aan dit soort films. Spijtig maar helaas, ik geloof niet in robots, en al helemaal niet in robots die terugkeren van de toekomst om ons mensen te redden. Kwestie van opgroeien, me dunkt. Harry Potter heb ik ook een broertje dood aan, hoewel ik volwassenen ken die dit verhaal zeer serieus opnemen. Aan het vakmanschap van Cameron twijfel ik verder totaal niet. Ik liet al weten dat ik onder de indruk was van 's mans capaciteiten. Echter, dergelijke films, met overweldigende special effects, en overdonderend geluid, kunnen mij, als volwassene, niet meer bekoren.

Ik houd mij liever bij de realiteit. Echte verhalen. Echte films, zonder elfen, dwergen, Terminators of Hobbits...

Kenji

Avatar

Otmeister "Als je deze film nog niet gezien hebt, is het zeker de moeite waard om dat nu wel te doen. Maar om het een meesterlijke film te noemen gaat mij toch echt veel te ver.

Ik kan mij nog goed herinneren dat "T2" uitkwam. Tien gulden bij de videoland. Ongehoord! Normaal kostte een dagfilm destijds f7,50. Maar deze film was blijkbaar zo ongelooflijk goed, dat het een tientje waard was. En nu moet ik eerlijk toegeven dat ik van mijn stoel geblazen werd, toen ik destijds "T2" in mijn VHS ramde.

Maar nu, jaren later, en een stuk volwassener, moet ik bekennen dat dit soort films me totaal niet meer trekken. Slaapverwekkend zelfs. De afloop staat vast, de actie is voorspelbaar, en Arnie... tja Arnie... is uiteindelijk een overgewaardeerd *kuch* "acteur" gebleken.

Nu, jaren na het verschijnen van Terminator 1 en 2, kan ik me echt niet meer vermaken met dit soort kolderieke krachtpatserij. Hersenloze films zonder toegevoegde waarde en volstrekt ongeloofwaardig. "T3", of wat de benaming ook moge zijn, heb ik zelfs afgezet. Het kostte me verdomd veel moeite om de ogen open te houden bij deze derde episode van de Terminator. Het zal de ouderdom zijn. Punt is, dat het oppervlakkig vermaak is. En wat dat betreft zijn er betere films in de aanbieding dezer dagen.

M.a.w. leuk voor pubers, maar echte liefhebbers zullen dit nooit, werkelijk nooit, tot film van de dag bestempelen. Waarvoor hulde aan de redactie van filmtotaal.

8-)"
Dat je deze film sinds je jeugd minder bent gaan waarderen kan natuurlijk, maar om fans van The Terminator zo makkelijk te diskwalificeren als 'echte liefhebbers' (van film, neem ik aan dat je bedoelt) getuigt m.i. van enige bekrompenheid. Ook mijn puberjaren liggen inmiddels ver achter me; toch kan ik nog met volle teugen genieten van een film als deze. Sterker nog, ik ben in de loop van de tijd steeds beter gaan beseffen dat de kwaliteit van een film niet vanzelfsprekend heeft te maken met (een gebrek aan) geloofwaardigheid of diepgang. Wijsheid komt inderdaad met de jaren.

Het feit dat de plot van The Terminator doodsimpel (en wellicht inderdaad voorspelbaar) is maakt de film nog niet hersenloos. Wie blind is voor het vakmanschap dat Cameron hier aan de dag legt en zich slechts kan storen aan de 'oppervlakkigheid' van het verhaal, moet kennelijk nog leren dat film in de eerste plaats een visueel medium is. Kijk, met open ogen en een open geest; onderga de film i.p.v. hem te beoordelen op puur literaire kwaliteiten. En begrijp vooral eindelijk eens dat Arnie helemaal geen acteur is, maar een bewegende Arno Breker-sculptuur - een levend kunstwerk.

Otmeister

Avatar

Bolo "Maakt niet uit wat FilmTotaal zegt: dit IS de film van de dag!! Heb hem gisteren nog maar weer eens op DVD zitten kijken en het blijft een meesterlijke film. De slo-mo scène in de discotheek 'Tech-Noir' hoort tot het beste wat Cameron ooit heeft laten zien."


Als je deze film nog niet gezien hebt, is het zeker de moeite waard om dat nu wel te doen. Maar om het een meesterlijke film te noemen gaat mij toch echt veel te ver.

Ik kan mij nog goed herinneren dat "T2" uitkwam. Tien gulden bij de videoland. Ongehoord! Normaal kostte een dagfilm destijds f7,50. Maar deze film was blijkbaar zo ongelooflijk goed, dat het een tientje waard was. En nu moet ik eerlijk toegeven dat ik van mijn stoel geblazen werd, toen ik destijds "T2" in mijn VHS ramde.

Maar nu, jaren later, en een stuk volwassener, moet ik bekennen dat dit soort films me totaal niet meer trekken. Slaapverwekkend zelfs. De afloop staat vast, de actie is voorspelbaar, en Arnie... tja Arnie... is uiteindelijk een overgewaardeerd *kuch* "acteur" gebleken.

Nu, jaren na het verschijnen van Terminator 1 en 2, kan ik me echt niet meer vermaken met dit soort kolderieke krachtpatserij. Hersenloze films zonder toegevoegde waarde en volstrekt ongeloofwaardig. "T3", of wat de benaming ook moge zijn, heb ik zelfs afgezet. Het kostte me verdomd veel moeite om de ogen open te houden bij deze derde episode van de Terminator. Het zal de ouderdom zijn. Punt is, dat het oppervlakkig vermaak is. En wat dat betreft zijn er betere films in de aanbieding dezer dagen.

M.a.w. leuk voor pubers, maar echte liefhebbers zullen dit nooit, werkelijk nooit, tot film van de dag bestempelen. Waarvoor hulde aan de redactie van filmtotaal.

8-)

Kenji

Avatar

Derek Vinyard "Waarom is dit niet de film van de dag? Prachtverhaal en een fenomenale Arnie maken van deze film een klassieker die nooit verveeld. Kijken dus! The Crow... LMAO!"
Maakt niet uit wat FilmTotaal zegt: dit IS de film van de dag!! Heb hem gisteren nog maar weer eens op DVD zitten kijken en het blijft een meesterlijke film. De slo-mo scène in de discotheek 'Tech-Noir' hoort tot het beste wat Cameron ooit heeft laten zien.

Derek Vinyard

Avatar

Waarom is dit niet de film van de dag? Prachtverhaal en een fenomenale Arnie maken van deze film een klassieker die nooit verveeld. Kijken dus! The Crow... LMAO!

Sven derks

Avatar

Ben niet gek van Arnie, maar ga hier wel weer een keer voor zitten. je hoeft in elk geval niet na te denken bij het kijken, dat scheelt weer, nietwaar.

nonstopfilmkijker

Avatar

Deel 2 heb ik gezien dat weet ik zeker maar of ik deel 1 heb gezien weet ik niet meer maar ik ga hem kijken.

VLT

Avatar

Ook een van de weinige films die nog niet super veel op tv getoont is.
Daarom dat ik het nog niet gezien heb.
Best eens huren zeker ;)

Oboema

Avatar

Arnie is republikein. Zo'n halvegare hebben ze al als president. Kan Arnie het niet bij films houden? :X

Noodles

Avatar

:-S ARNIE FOR PRESIDENT!!! :Y

mickvh

Avatar

Marty Feldman "Ach er zijn nog wel andere lekkere dingen die al 21 jaar oud zijn :B"
Als je wilt kun je hier zoeken: Smiley faceLINK

Marty Feldman

Avatar

Lt. Dan "Absoluut een voor die tijd brilliante film.

Ok, hij komt nu wat gedateerd over, maar kijkt nog steeds lekker weg en dat terwijl hij al 21 jaar oud is!

[rating 4,5]"
Ach er zijn nog wel andere lekkere dingen die al 21 jaar oud zijn :B

Lt. Dan

Avatar

Absoluut een voor die tijd brilliante film.

Ok, hij komt nu wat gedateerd over, maar kijkt nog steeds lekker weg en dat terwijl hij al 21 jaar oud is!

[rating 4,5]

nijntje82

Avatar

Bolo "In 1984 creëerde James Cameron voor zijn film 'The Terminator' een nieuw klassiek filmmonster. Samen met Hannibal Lecter is de Terminator de enige echte moderne erfgenaam van Dracula en het Monster van Frankenstein - figuren die iedereen kent, en waarvan je instinctief begrijpt waar ze voor staan, ongeacht of je het boek hebt gelezen/de film hebt gezien.

De Terminator is een metaalgeworden nachtmerrie over losgeslagen, autonoom opererende technologie. Hij is een cyborg: deels machine en deels mens, en hij kan zich ongemerkt tussen zijn prooien begeven, op een manier waar een Bodysnatcher U tegen zou zeggen. Zijn camouflage is uiterst vernuftig, maar tegelijk is de Terminator beangstigend primitief: hij kent maar één hoofdtaak - Sarah Connor elimineren - en hij zal niet stoppen voordat die is volbracht. Omdat de Terminator wordt gespeeld door een haast onmenselijk geproportioneerde Arnold Schwarzenegger is het niet moeilijk te geloven dat hij vrijwel onverwoestbaar is. Behalve door de intimiderende fysieke aanwezigheid van Schwarzenegger (die extra eng wordt nadat zijn wenkbrauwen zijn weggeschroeid) kwam de reputatie van de Terminator als onstopbare moordmachine tot stand door de onheilspellende woorden van Kyle Reese, de soldaat uit de toekomst:
[filmquote]Listen! And understand! That Terminator is out there! It can't be bargained with, it can't be reasoned with; it doesn't feel pity, or remorse, or fear, and it absolutely will not stop - EVER - until you are DEAD![/filmquote][rating 5]"Ik kon het zelf niet beter verwoorden Smiley face

Mirel

Avatar

Die sfeer...
Constant gevolgd door een moordmachine.. Dat maakt de film voor mij heel goed, het gevoel dat je nooit kan rusten.. ooh

De actie is trouwens ook erg goed ;)

Prolamer

Avatar

Whahahaa ja humor moet er ook altijd zijn..:D vind ik ook :W

Olympus Moons

Avatar

Ja, maakt ook helemaal geen zak uit.


Ciao,
Olympus Penis

Prolamer

Avatar

Hmm dikke haat alweer
Op het GOT forum zijn ze wat volwassener..
Laat de mensen hier doen wat ze willen joh, iedereen met een mening is hier welkom maar wel graag over de film denk ik :P
Terminator word weer lekker vechten (in de film)
Kijken is mijn mening;)

locostylish

Avatar

Dickvh "Moet je helemaal zelf weten hoor, alleen vind ik het eigenlijk onnodig, aangezien je naam bovenaan je bericht staat."


Ik vindt het gewoon leuk om de mensen te begroeten na elke post, moet er hier echt zoveel vijandigheid zijn? gelijk op de 1e dag al

Ciao
Locotyfus

mickvh

Avatar

loco-boy "Ciao Loco & stylish? Mag dat niet:( ik zal het niet meer doen hoor

Groeten
Locotyfus"
Moet je helemaal zelf weten hoor, alleen vind ik het eigenlijk onnodig, aangezien je naam bovenaan je bericht staat.

locostylish

Avatar

Ciao Loco & stylish? Mag dat niet:( ik zal het niet meer doen hoor

Groeten
Locotyfus

mickvh

Avatar

locostylish "Hier zit een hele mooie oogbal scene in, kijken dusSmiley face

Ciao
L&S"
Waar slaat in hemelsnaam 'Ciao L&S' op???

Deze film is eigenlijk een achtervolgingsfilm, waarbij de spanning en spanningsopbouwende scènes een grootte rol in spelen. Er zitten vooral weinig dialogen in (vergeleken met een standaard-film). Voor een film die met een redelijk klein budget is gemaakt, is dit een redelijk goede film.
Het vervolg hierop vind ik een stuk beter.

[rating 4]

locostylish

Avatar

Hier zit een hele mooie oogbal scene in, kijken dusSmiley face

Ciao
L&S

WoUtoMatiC

Avatar

Shogo "Niet meer de enige hoor, inmiddels kan Lance Henriksen ook worden toegevoegd... (kan zijn dat je AvP natuurlijk niet hebt gezien)"


Wow, dat er twee mensen zijn die die eer hebben! :W

Shogo

Avatar

WoUtoMatiC "Hopelijk komt de beoordeling nog wat hoger uit, want dit is toch wel een van de beste actiefilms uit de jaren 80. Met Bill Paxton uiteraard, de enige knurft die door een Alien, een Predator en een Terminator is ingemaakt.
[rating 4]"


Niet meer de enige hoor, inmiddels kan Lance Henriksen ook worden toegevoegd... (kan zijn dat je AvP natuurlijk niet hebt gezien)

Stefijn "Bill Paxton in Predator?

Daar heb ik effe wat gemist (nou ja, je mist over het algemeen weinig aan B.P.)

"


Predator 2 speelt hij in.

WizardOfOss

Avatar

Stefijn "Bill Paxton in Predator?

Daar heb ik effe wat gemist (nou ja, je mist over het algemeen weinig aan B.P.)

T1 is wel een van de all-time toppers uit het SF-genre"

Volgens IMDB inderdaad in Predator 2, al kan ik me hem daarin ook niet herrineren...

Terug naar The Terminator, ik heb hem jaren geleden voor het laatst gezien, maar vond hem destijds nog net even beter dan het ook zeker niet beroerde deel 2.

Stefijn

Avatar

Bill Paxton in Predator?

Daar heb ik effe wat gemist (nou ja, je mist over het algemeen weinig aan B.P.)

T1 is wel een van de all-time toppers uit het SF-genre

WoUtoMatiC

Avatar

Hopelijk komt de beoordeling nog wat hoger uit, want dit is toch wel een van de beste actiefilms uit de jaren 80. Met Bill Paxton uiteraard, de enige knurft die door een Alien, een Predator en een Terminator is ingemaakt.
[rating 4]

Bill "Nice night for a walk hey"

HAL.

Avatar

Deze heb ik nou nog nooit gezien. Deel 2 wel, die was zeer vermakelijk

Pieternel

Avatar

BackGround "Mijn 10 draagt ook niet echt bij aan een hoger cijfer..... :("
Mijn 9 daarentegen weer wel ;)

Peter

Avatar

Een 6.1 :N

BackGround

Avatar

Bolo "Aan die FT-becijfering stoor ik me allang niet meer... is in bijna alle gevallen om je plaatsvervangend kapot voor te schamen, en volgens mij een hopeloze zaak."Mijn 10 draagt ook niet echt bij aan een hoger cijfer..... :(

Kenji

Avatar

Aan die FT-becijfering stoor ik me allang niet meer... is in bijna alle gevallen om je plaatsvervangend kapot voor te schamen, en volgens mij een hopeloze zaak.

emperor

Avatar

Heel leuk om na een tijd weer eens te zien,en te beleven..veel te laag FT-Cijfer denk ik..verdient toch wel een 7.