Kinderen in de hoofdrollen van Super 8?

In plaats van volwassenen lijkt het erop dat Abrams kiest voor 13-jarigen in de hoofdrol.

Super 8, de volgende film van J.J. Abrams, die volgend jaar moet uitkomen, lijkt een interessant project te worden. Het begon met een trailer van de film, en ondertussen zijn er allerlei hints gegeven over de film. Nu lijkt het erop dat ook bekend is wat voor mensen de hoofdrol gaan spelen in de film.

HeatVision ontdekte namelijk een castingcall van Paramount, die volgens hun alleen maar voor Super 8 kan zijn. De vereisten:

FEMALE 13-14 – AN ABSOLUTELY STUNNING NATURAL BEAUTY, STRONG AND CONFIDENT WITH A GREAT SENSE OF HUMOR. SHOULD HAVE A MIDWESTERN FEEL.

MALE 13-14 – VERY HANDSOME AND/OR STRIKING. MUST HAVE A GREAT SENSE OF HUMOR. SHOULD HAVE A MIDWESTERN FEEL. MUST BE 5’6” TO 5’11”

Volgens HeatVision zit het als volgt. Super 8 is de enige grote film waar Paramount nog voor hoeft te casten voor volgend jaar. Mission Impossible 4 zal een volwassen cast nodig hebben, de opnames van Transformers 3 zijn al bezig en van Footloose zijn de hoofdrollen al gecast.

Daarnaast zijn er niet heel veel films van Paramount zullen acteurs nodig hebben van de leeftijd die de castingcall stelt. Super 8 volgt een groep tieners die te maken krijgen met een alien, dus het zou nog kunnen kloppen ook.

Het blijft uiteindelijk natuurlijk slechts speculatie, of het klopt weten we pas zodra het casten rond is, en de acteurs bekend gemaakt zijn.

NieuwsFilm

meest populair