Pas op: Zoeken naar 18+-foto's van Sydney Sweeney kan je mobiel kapot maken

Pas op: Zoeken naar 18+-foto's van Sydney Sweeney kan je mobiel kapot maken

Op zoek gaan naar pikante kiekjes van de actrice kan je duur komen te staan.

Sydney Sweeney is in enkele jaren tijd een behoorlijk grote naam in Hollywood geworden. Dit is niet alleen dankzij haar filmrollen, maar ook vanwege al haar modellenwerk. Eerlijk is eerlijk, Sweeney ziet er geweldig uit, maar je kan beter niet op zoek gaan naar haar pikante foto's.

De actrice, die recentelijk nog te zien was in de Madame Web-flop en nu weer volledig in de spotlights staat dankzij de horrorfilm Immaculate, heeft op Instagram al bijna 19 miljoen volgers. Ze trakteert haar fans regelmatig op kiekjes en filmpjes, ook van haar grote voorgevel.

Bekijks
Sweeney liet zich hier enige tijd geleden nog over uit, toen ze zei: "Ik kom niet in de nodige jurkjes of andere kleding, omdat mijn borsten simpelweg gewoon te groot zijn". Meer daarover lees je hier.

Nu is haar naam weer trending, maar niet echt voor een goede reden. Vanwege haar goede looks zoekt menig persoon naar foto's van de actrice op het internet, maar het zoeken naar 18+ foto's van Sweeney kan je duur komen te staan.

Virus
Op X, het voormalige Twitter, was de term 'Sydney Sweeney leak' trending. Mensen die dachten een spannend kiekje van de actrice te krijgen te zien door hiernaar op zoek te gaan, kregen echter met heel iets anders te maken.


Dit is namelijk niks anders dan een scam, die ervoor zorgt dat er een virus op je mobiel of laptop wordt gedownload zodra je op deze link klikt. Voornamelijk websites als thaudray.com en waufooke.com zouden je elektronische apparaten laten 'crashen'. Beter dus maar niet op zoek gaan naar deze zogenaamde 18+ Sweeney-kiekjes...

NieuwsFilm

meest populair