De beste film van Ryan Gosling is 'Drive' en zijn slechtste is...

De beste film van Ryan Gosling is 'Drive' en zijn slechtste is...

En zijn maakte Gosling er nog wel meer.

De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Ryan Gosling op het programma.

Beste film: Drive

Gosling is een van de beste acteurs van zijn generatie en Drive lijkt net iets beter te scoren dan zijn andere toppers als La La Land, The Nice Guys, Half Nelson, Blade Runner 2049, The Big Short en Blue Valentine. Welke film van Gosling zou jij op nummer één zetten?


De Hollywood-stuntrijder "Driver" verdient bij door in de avonduren vluchtauto's te besturen van de criminele onderwereld. Hij krijgt het echter aan de stok met L.A.'s gevaarlijkste mannen nadat hij een crimineel helpt die zijn zaakjes niet op orde heeft

Zwakste film: All Good Things

Zwakke films maakte Gosling ook. Zo was hij in 2010 te zien in de romantische dramathriller All Good Things met ook Kirsten Dunst. Maar ook Only God Forgives, Song to Song, Murder by Numbers en Gangster Squad wisten op de meerderheid geen enorme indruk te maken.


New York in de jaren 80. Een rijke jongen, telg van een magnaat in onroerend goed, wordt verliefd op een meisje aan de verkeerde kant van de stad. Ze krijgen een affaire, maar vervolgens verdwijnt het meisje. Een detective doet onderzoek naar de zaak, die heel goed de ondergang kan betekenen voor het imperium in onroerend goed.


Eerdere beste en slechtste films van...

Jim Carrey

Harry Potter

Jean-Claude Van Damme

Jake Gyllenhaal

Tom Holland

Midden-aarde

Guillermo del Toro

Michael B. Jordan

Tom Hanks

Margot Robbie

Transformers

Russell Crowe

Christian Bale

Fast & Furious

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Martin Scorsese

Jamie Foxx

Robert De Niro

Al Pacino

DC Extended Universe

Angelina Jolie

Nicolas Cage

Liam Neeson

Denis Villeneuve

Ridley Scott

Laurence Fishburne

Charlize Theron

Chris Evans

Brad Pitt

Marvel Cinematic Universe


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair