De beste film van Emma Stone is "superslecht", en haar minste is...

Emma Stone zat al in heel wat toppers.

De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Emma Stone op het programma.

Beste film: Superbad

Actrice Emma Stone had haar eerste grote rol in Superbad en ondanks ze in enkele andere toppers te zien was, lijkt de komedie nog altijd haar beste film. Andere films die ook zomaar op #1 hadden kunnen staan, maar meestal een iets minder ontvangst hadden bij het publiek, zijn The Favourite, Birdman, La La Land, The Help en Zombieland.


Twee beste vrienden die op het punt staan om te slagen van de middelbare school spreken samen af dat voordat ze beiden hun eigen kant op gaan naar andere colleges ze een vriendin aan de haak slaan. Hun plannen gaan echter vreselijk fout na een mislukte avond waar ze alcohol probeerden te kopen voor een schoolfeest en ze realiseren dat het behouden van hun vriendschap nog moeilijker kan zijn dan een vriendin proberen te krijgen.

Zwakste film: Aloha

Maar net zoals bij vele andere acteurs dook ook Stone op in mindere films. Zo zagen we haar in 2015 in het erg matig ontvangen Aloha, ook met Bradley Cooper en Rachel McAdams. Andere zwakkere titels van Stone zijn Movie 43, Marmaduke, Ghosts of Girlfriends Past en Gangster Squad.


Een gevierd militair keert terug naar de plek van zijn grootste triomfen en komt weer in aanraking met zijn grote liefde van vroeger.


Eerdere beste en slechtste films van...

Ryan Gosling

Jim Carrey

Harry Potter

Jean-Claude Van Damme

Jake Gyllenhaal

Tom Holland

Midden-aarde

Guillermo del Toro

Michael B. Jordan

Tom Hanks

Margot Robbie

Transformers

Russell Crowe

Christian Bale

Fast & Furious

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Martin Scorsese

Jamie Foxx

Robert De Niro

Al Pacino

DC Extended Universe

Angelina Jolie

Nicolas Cage

Liam Neeson

Denis Villeneuve

Ridley Scott

Laurence Fishburne

Charlize Theron

Chris Evans

Brad Pitt

Marvel Cinematic Universe


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair