Merkwaardige clip uit 'Ghostbusters: Frozen Empire': Mini-Puft Mayhem

Merkwaardige clip uit 'Ghostbusters: Frozen Empire': Mini-Puft Mayhem

Nadat Podcast één van de schattige wezentjes bruut plat slaat, zien we dat de kleine creaturen niet vies zijn van wat onrust.

In het nieuwe fragment uit Ghostbusters: Frozen Empire zien we het begin van een mini-puft invasie.

Zoals we al konden zien in Ghostbusters: Afterlife zijn mini-pufts kleinere versies van de Gozer-manifestatie, de Stay Puft Marshmallow Man, uit de originele Ghostbusters (1984), maar dan zonder matrozenkraag en stropdas.

Pas op! Ze bijten
In Ghostbusters: Afterlife komt Gary Grooberson (Paul Rudd) voor het eerst de mini-pufts tegen in de supermarkt en merkt hij al snel dat ze wel schattig zijn, maar zeker niet onschuldig.

Uit het nieuwe fragment van Ghostbusters: Frozen Empire blijkt dat de kleine mannetjes weer een rol spelen.

Geïnspireerd door de spelletjes in SAW
Nadat Podcast (Logan Kim) één van de schattige wezentjes bruut plat slaat, zien we dat de kleine creaturen niet vies zijn van wat onrust. Eén schiet nietjes in een ander en daarnaast zie je één van de mini-pufts zijn arm in de puntenslijper steken. "Het is walgelijk," aldus Phoebe Spengler (McKenna Grace).



Naast dat de marshmallow-manifestaties terugkeren in de franchise, keren de Ghostbusters ook weer terug naar de brandweerkazerne in New York, de plek waar de spokenjacht begon en waar de jacht zich voortzet.

Kwaadaardige kracht
Bij de ontdekking van een oud voorwerp komt namelijk een kwaadaardige kracht vrij die een tweede ijstijd kan veroorzaken. Om dit te voorkomen moet de Spengler-familie samenwerken met de originele spokenjagers om New York en de rest van de wereld te beschermen.



Ghostbusters: Frozen Empire is vanaf 4 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Mocht je een snack (met name marshmallows) meenemen de zaal in, kijk dan goed uit voor je vingers.

NieuwsFilm

meest populair