De beste film van Benicio del Toro is 'The Usual Suspects', en zijn slechtste is...

De beste film van Benicio del Toro is 'The Usual Suspects', en zijn slechtste is...

Maar zo speelde Del Toro is heel wat goede films.

De afgelopen periode kijken we iedere dag weer naar een andere naam in de filmwereld en geven we zijn of haar beste en slechtste film. Aan jou de keuze om het hiermee eens te zijn, of andere films te opperen. Vandaag staat Benicio del Toro op het programma.

Beste film: The Usual Suspects

Benicio del Toro levert eigenlijk geen slechte rollen af. De afgelopen jaren zagen we dan ook vooral in heel wat goede films met opvallende personages. Niet altijd speelt Del Toro de hoofdrol dus zijn beste films is wat lastig te kiezen. The Usual Suspects lijkt dan de beste keuze. Andere toppers zijn Guardians of the Galaxy, Sicario, Traffic en 21 Grams.


Als gevolg van een anonieme tip kan de politie van New York vijf gangsters arresteren die ervan verdacht worden een truck vol wapens gestolen te hebben. Het lijkt er echter op dat iemand achter de schermen de hele bijeenkomst op touw heeft gezet.

Zwakste film: The Wolfman

In 2010 was Del Toro te zien als dé weerwolfman in de film van Joe Johnston. Het bleek een flop na een zeer mager ontvangst. Het is dan ook zijn zwakte optreden tot op heden, ook omdat hij de hoofdrol in de films speelt. Andere mindere titels van Del Toro zijn The Fan, Jimmy P., Excess Baggage en volgens een groot deel van het publiek Star Wars: The Last Jedi waarin hij te zien was als het personage DJ.


Lawrence Talbot wordt na de verdwijning van zijn broer door diens verloofde Gwen gevraagd hem op te sporen. Talbot keert voor het eerst sinds de dood van zijn moeder terug naar zijn ouderlijk huis, waar hij wordt herenigd met zijn vader. Wanneer hij zijn broers verdwijning onderzoekt hoort hij van een eeuwenoude vloek waardoor mensen, wanneer de maan vol is, in weerwolven veranderen. Om deze vloek te verbreken moet hij de wolven in het bos van Blackmoor vermoorden. Tijdens zijn jacht komt hij er achter dat ook hij dierlijke instincten bezit.


Eerdere beste en slechtste films van...

Emma Stone

Ryan Gosling

Jim Carrey

Harry Potter

Jean-Claude Van Damme

Jake Gyllenhaal

Tom Holland

Midden-aarde

Guillermo del Toro

Michael B. Jordan

Tom Hanks

Margot Robbie

Transformers

Russell Crowe

Christian Bale

Fast & Furious

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Martin Scorsese

Jamie Foxx

Robert De Niro

Al Pacino

DC Extended Universe

Angelina Jolie

Nicolas Cage

Liam Neeson

Denis Villeneuve

Ridley Scott

Laurence Fishburne

Charlize Theron

Chris Evans

Brad Pitt

Marvel Cinematic Universe


Hoe gekozen? De beste en slechtste films zijn vooral gekozen uit de hoogst en laagst genoteerde films op Rotten Tomatoes, waarbij er is gekeken naar de Tomatometer en Audience Score.

NieuwsFilm

meest populair