Titanic (1997)

Collide With Destiny.

discussie

120 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Terminatrix

Avatar

Prachtige film! Totaal onterecht dat het door sommige word gezien als een chick flick, want dat is het echt niet!! Wel beetje apart dat de bedachte romance meer aandacht krijgt soms dan het tragische event wat écht is gebeurd. Als grote RMS Titanic fan vind ik deze film ook het meest accuraat het zinken weergeven. Je voelt de paniek, kou, alles.

notReal

Avatar

Al legendarisch bij het uitkomen van de film. Schitterend 8-)

Bovendien een mooie cameo van Telly Savales ("Promise me you'll never let Kojak!")

9/10

IvarW

Avatar

Dat ik deze film echt nog nooit gezien heb... Schande! Ik pak wel de 3D re-release, zie ik de film ook gelijk op het grote scherm voor het eerst.

Rorschach

Avatar

Ik snap wel dat tv zenders willen meeliften met de Avatar hype, maar kunnen ze dan niet een van Cameron's echte klassiekers tonen zoals Aliens of Terminator (2)? =|

Nickzy9

Avatar

Een klassieker! Zeker toen ik hem voor het eerst zag (en dat was toen hij net uit kwam) Vond ik hem echt geweldig en dat is hij nog steeds!
Mooi verhaal, goeie effects voor toendertijd en uitmuntend geacteerd.

Cijfer: 9/10

Sha

Avatar

Gelukkig is er altijd nog het uitknopje van de tv...

dragrider650

Avatar

Over smaak valt niet te discuseren
maar persooljk vind ik dit een oerlelijke film
als deze op tv komt is mijn hele dag naar de knopen

hetisjantje

Avatar

Je hebt helemaal gelijk joh. Deze film is voor alle mutsen (m/v).

jane bond

Avatar

Wijziging: Ik ga hem niet kijken bedoel ik te vaak gezien.

Jane

jane bond

Avatar

Alhoewel deze film op mijn netvlies gebrand staat, en ik hem xx x heb gezien, kan ik niet nalaten om er toch weer na te kijken. Het is een typische vrouwenfilm dat zeker. Niets voor een man lijkt mij.

Squeekz

Avatar

Een zeer overgewaardeerde film.

Leonardo en Kate kunnen beide goed acteren, maar helaas gaat het romantische deel van het verhaal wel erg richting 'kalverliefde'.

De rest is wel leuk gedaan, er is meer dan alleen romantiek in deze film.

Op IMDB schaal krijgt ie een 6.5 van mij.

Remkoo7

Avatar

Mensen vinden het altijd afgezaagd als je zegt dat Titanic een van je beste films is. En waarom? Mensen moeten altijd wat te zagen hebben. Geloof me, dan kan je beter nooit meer een film kijken.
Ik blijf dit gewoon goed, mooi, indrukwekkend vinden, hoe vaak ik hem ook kijk. :W

De Mol

Avatar

En ik heb hem weer bekeken. Het blijft voor mij een van de beste films. De muziek, het verhaal, de special-effects, de acteerprestaties...ik blijft het allemaal ontzettend goed vinden.

Al heb ik hem al 10x gezien, ik heb weer met plezier gekeken.

LuCos

Avatar

superfan "deze film is zwaar saai en vooral leonardo di caprio is erg. ik vind titonic van mastermovies 10x beter"


Maar dat is geen titanic. Daar gaat het alleen maar om de romance met humor.

Maar ik vind deze film best wel goed hoor, Toendertijd waren de special effects uniek, maar nu 10 jaar later zijn ze nog steeds goed om aan te zien. Ik sla deze over, ik heb em al een paar keer gezien, soms inderdaad iets wat te veel romance maar al met al toch een leuke film om op een zondagavondje te bekijken.

superfan

Avatar

Deze film is zwaar saai en vooral leonardo di caprio is erg. ik vind titonic van mastermovies 10x beter

XGH

Avatar

Waarom staat zo'n niet anatrekkelijke trailer erbij? de orginele is echt veel vetter, ik heb deze film zo vaak gezien, en elke keer als ik de orginele trailer kijk, wil ik de hele film nog eens zien, blijft nog steeds mijn #1 film!

Tomshihan

Avatar

Dit is natuurlijk nog altijd een van de topfilms voor een romantisch avondje. Ik ga hem ook lekker samen met me vriendin op de bank kijke :P

Soldier

Avatar

All-Time favoriete film!!!!!!!!!!!!!! Smiley face

Oboema

Avatar

misz_D "ik heb hem op dvd :o.. maar heb ik nu ff een reden om te vragen of de jongen die ik leuk vind samen met mij lekker die film komt kijke.. ik vind het toch nog steeds een mooie film.. dus ik vermaak me morgen wel liggend tegen hem aan :D"


niet doen. alsjeblieft gewoon niet doen :'(

zeer waarschijnlijk moet ik vanavond verplicht deze film van en met m'n vriendin lekker 'gemaakt' romantisch gaan kijken }:

kazin

Avatar

Rubbert "Jaloers! :B (Sorry moest effe)"


Ja hoor, en iemand moet weer reageren met iets waar nergens op slaat omdat hij niets anders kan bedenken op mijn krachtige reactie tegen een nuteloze reactie van iemand anders die niet eens over de film gaat.
Ik ga hier verder niet op in en reageer voortaan op de film het zou niet leuk zijn als iedereen het heeft over wat hij gedaan heeft of gaat doen in het weekend daar is dit niet voor!

Rubbert

Avatar

kazin "Ja, leuk voor jou maar volgens mij gaat hier niemand wat aan dat je met je vriendje die jij leuk vind die film gaat kijken, en misschien zegt hij niet eens oké. - Als je op een film wild reageren kom dan niet met: Ik heb hem op dvd.
En dan van alls und nog was erachter aan plakken wat niet met de film te maken heeft!

"


Jaloers! :B (Sorry moest effe)

emmy

Avatar

Goeie film, maar dat zo'n oud vrouwke nog de puf heeft om 3 uur achter elkaar dat verhaal te vertellen aan die bemanningsleden hahahha !

maar film is de moeite waard !

kazin

Avatar

Oja , nog wat als het verklappen van wat er in de film ''verboden'' is en aangegeven word met spoilers, kunnen ze tog dat stuk bij de poster van titanic weghalen want dat vertelt in het kort tog ook wat er gebeurd? Naja, die spoilers zijn onzin.

kazin

Avatar

misz_D "ik heb hem op dvd :o.. maar heb ik nu ff een reden om te vragen of de jongen die ik leuk vind samen met mij lekker die film komt kijke.. ik vind het toch nog steeds een mooie film.. dus ik vermaak me morgen wel liggend tegen hem aan :D"


Ja, leuk voor jou maar volgens mij gaat hier niemand wat aan dat je met je vriendje die jij leuk vind die film gaat kijken, en misschien zegt hij niet eens oké. - Als je op een film wild reageren kom dan niet met: Ik heb hem op dvd.
En dan van alls und nog was erachter aan plakken wat niet met de film te maken heeft!

Back on Topic: Een zeer mooie film, 7 jaar geleden voor het eerst op Televisie gezien. En nog steeds een mooie film, pas geleden nog gekeken. Ik snap niet dat mensen die jonge in die fielm so afkracken.
Het is ein goede acteur en zo lelijk is hij niet als ze beweren. De Meeste zijn volgens mij misvormder dan hem die dat zeggen. Een mooi verhal dat een bijna 'Afgekraakte misvormde op een bijna apenlijkende met veel haar zwerver' op een rijke dame verliefd word, en zij ook op dem.
Deze film krijgt ein , noin - 9

misz_D

Avatar

Ik heb hem op dvd :o.. maar heb ik nu ff een reden om te vragen of de jongen die ik leuk vind samen met mij lekker die film komt kijke.. ik vind het toch nog steeds een mooie film.. dus ik vermaak me morgen wel liggend tegen hem aan :D

wallace

Avatar

Ik heb ook de 4disc edtition. Ik vind dat een stoere dvd. Voglens mij is dit de eerste keer dat hij op tv komt.

XGH

Avatar

Blijft na 10 jaar nog steeds naar mijn mening de beste film allertijden!Smiley face Ik zal hem alleen niet kijken zondag, ik heb de 4 disc Collectors edition, kijk hem wel binnen nu en 10 jaar wel een keer met beter geluid en beeld kwaliteit:p

XGH

Avatar

Vreemd dat alle berichten van vanmiddag weg zijn, der waren zoveel goede reacties zoals het hoort te zijn, perfecte m!;)

Papigiulio

Avatar

Agreed. Er is helemaal niks mis met deze film. Mooi verhaal. Mooi verfilmd. Uitstekende cast met goeie acteerprestaties. En alles zit erin..romantiek, drama, actie, spanning, humor.

major malfunction

Avatar

Vind ik ook, deze film is gewoon VET! zielig hoor, al die gasten met kritiek op deze film...

Pres

Avatar

Kom op mensen, er is toch helemaal niks mis met deze film? Lekker zoet en een perfecte film om met je vriendin naar te kijken gevolgd door een stevige sexpartij.

Ik proef een beetje afgunst aan de negatieve reacties als gevolg van de vele oscars die deze productie in de wacht heeft gesleept.

501camel

Avatar

De boot zinkt door het raken van een ijsberg. Daar zit je nu drie uur op te wachten. Leonardo gaat gelukkig ook mee de diepte in.... De docu's op Discovery Channel zijn beter te pruimen dan deze film.

gordion77

Avatar

Jammer dat het totaal niets met de titanic heeft te maken, noem het dan niet zo! Noem het dan , love on a sinking boat' ofzo...

Evertdv

Avatar

Op een nacht raakt het schip een ijsberg en begint stilaan te zinken.leuk, meteen een spoiler in de filmomschrijving...


maar nu even serieus: ik heb deze al veel te vaak gezien, ik ga mijn avond dus ook maar anders besteden...

goaskalice

Avatar

It's not that bad... (or that good either)

sky_girl

Avatar

De mannen hier die Leonardo di Caprio zo afzeiken zijn gewoonweg JALOERS op zijn aantrekkingskracht tot vrouwen!!!!

Dit is echt 1 van de meest romantische films met veel spektakel erin ooit!!!
Echt een meesterwerk...een dikke 9,5 en Leonardo di Caprio was gewoon geknipt voor die rol!!!
Het hele plaatje past precies.
PUNT UIT

Tibbit

Avatar

BAGGER

kuifje_007

Avatar

De eerste keer zag ik hem in de bios en vond ik hem erg geweldig. De tweede keer zag ik hem op TV en vond ik hem erg tegenvallend en wil ik het niet meer voor de derde keer zien.

styfus

Avatar

martinusx "Ik begrijp niet waarom iedereen zo afgeeft of Titanic. Zal wel zo zijn dan iedere kerel deze film haat omdat Leo er in speelt en dat vrouwen het zo geweldig vinden. Deze film is gewoon hartstikke goed. Geweldig gefilmt en geregiseerd, schitterende effecten, adequaat akteer werk en een groot aantal mooie scenes. Natuurlijk kon het liefdesverhaal iets minder zoet zijn, maar okee. A beautiful mind en the English patient waren veel slechtere films die een oscar gekregen hebben.

Het is gewoon macho gedrag om deze film af te zeiken."
idd.. ben ik het mee eens.. ik heb eigenlijk nisk tegen diCaprio... en vindt de film verder erg goed... kvinnut alleen wel heel bizar dat deze 8 jaar oude film nog altijd bovenaan de best verkochte film allertijden staat... Allertijden he! das best lang Smiley face

Pimsel

Avatar

Judge "'K ben waarschijnlijk 1 van de 3 Nederlanders die die film nog nooit gezien heeft... :E"


Ik ook. Wie is die derde dan?

En ook vanavond ga ik niet kijken.

Stealth2000

Avatar

Mooie film, maar 1 keer en nooit weer. Kan m niet meer zien

buGGshot

Avatar

Balle film gaat nergens over net als voor gaande discusie trouwens.:N

mutseflutsje

Avatar

Heerlijke film

Verstand op nul zetten doos zakdoekjes naast je en lekker kijken.

Goed acteerwerk en zelf vond ik het een leuke film om te zien

Smiley face

gordion77

Avatar

Nog een vraagje dan...
Is dit een goeie film?
:Y :N

Judge

Avatar

'K ben waarschijnlijk 1 van de 3 Nederlanders die die film nog nooit gezien heeft... :E

gandalf the white

Avatar

Dit is gewoon een van de beste films ooit. ik kan niet begrijpen dan mensen deze film slecht vinden. er zijn maar een paar films waarmee je een film als deze kunt evenaren. ik kan echt niet begrijpen dat deze film zulke lage cijfers heeft. Hoe dan ook, een van de beste films ooit.

Antoinette

Avatar

Oh :( houd deze discussie nooit op.

Het is een goed film maar is de 11 oscars niet waard. PUNT!

ASHWIN102

Avatar

iemand "Deze film heeft toch bijna iedereen wel gezien??"
Peter (FoTV) "heel kort....dit hield ik namelijk niet lang vol"
Ik ook niet, ik werd al heel snel afgeleid. Ik vond er geen bal aan. deze film moet je echt alleen kijken, in een kale kamer waar je je aandacht alleen op de film kan en moet focussen.

Durkie

Avatar

XGH "Hey,

Ik snap jullie niet, dat jullie echt zo'n heisa maken voor afkortingen!
Dit is mijn laastste reactie!
Ik zeg gewoon niks meer, want je moest hier tenslotte je mening geven over Titanic en die al op tv geweest, dus vanaf nu afgelopen!;)"
Mooi...

XGH

Avatar

Hey,

Ik snap jullie niet, dat jullie echt zo'n heisa maken voor afkortingen!
Dit is mijn laastste reactie!
Ik zeg gewoon niks meer, want je moest hier tenslotte je mening geven over Titanic en die al op tv geweest, dus vanaf nu afgelopen!;)

WizardOfOss

Avatar

oT "De taal die dat soort mensen gebruiken waar jij het over hebt, wordt ook wel 'turbotaal' of 'poputaal' genoemd. Een schande voor het abn.. :|"

bR33z3r-tAaL :r

oT

Avatar

XGH "

en Nummer 10, ik zie geen fout ik mijn vorige tekst:(
Dus het kan aan jou liggen dat je misschien niet van deze tijd bent, want veel mensen werken nogal met afkortingen zoals DROM ipv DAArom!;)"


De taal die dat soort mensen gebruiken waar jij het over hebt, wordt ook wel 'turbotaal' of 'poputaal' genoemd. Een schande voor het abn.. :|

nummer 10

Avatar

XGH "Hey,

Dit gaat over Titanic en niet over LOTR!

en Nummer 10, ik zie geen fout ik mijn vorige tekst:(
Dus het kan aan jou liggen dat je misschien niet van deze tijd bent, want veel mensen werken nogal met afkortingen zoals DROM ipv DAArom!;)"


XGH betekent waarschijnlijk ik kan niet tegen kritiek
maar wat brengt jou dan op dit forum?
En is het DAArom of DAAROM? :E

DocTari

Avatar

XGH "Hey,

Nogmaals sorry voor de spelfouten!:p

Marlous77 jij hebt onze langdradige misschien nutteloze discussie op een goed manier beeindigd!;)
en ik kijk noit naar de top-10, Titanic zit er toevallig tussen, maar het gaat om de film, als Titanic nou een enorme flop was, kon het me niet schelen, het blijft dan alsnog me favo film!:D

Ot, ik snapte je hele reactie wel, ik snapte alleen EEN zin niet! daarom hoef ik niet naar eens pecialist;)
Ik wil geen nieuwe discussie beginnen, maar ik las dat Cameron het verhaal van de Titanic op ene goed beeld wou brengen en alles gewon mooi in beels zetten door midden van een liefdes-drama, en het heeft toevallig 2 miljard opgeleverd, dus het was voor de commersie, eigenlijk zijn alle films dat, want die willen toch allemaal geld verdienen! Dus je kunt niet ontkennen dat een film niet voor de commersie is;)

PS: Deze film staat in Videoland bij New Realeses:p

voor de rest, ik hoop dat iedereen heeft genoten!;)"


[quote=XGH]
en Nummer 10, ik zie geen fout ik mijn vorige tekst
Dus het kan aan jou liggen dat je misschien niet van deze tijd bent, want veel mensen werken nogal met afkortingen zoals DROM ipv DAArom!
[/qoute]

Niet om het een of ander hoor, maar:

"een goed manier" -> "een goede manier"
"noit" -> "nooit"
"me favo film" -> "mijn favoriete film"
"eens pecialist"-> "een specialist"
"gewon" -> "gewoon"
"beels" -> "beeld"
"door midden van" -> "door middel van"
"commersie" -> "commercie"
"op ene goed beeld" -> "goed in beeld" (?)

En dan hebben we het nog alleen maar over de spelfouten

XGH

Avatar

Hey,

Dit gaat over Titanic en niet over LOTR!

en Nummer 10, ik zie geen fout ik mijn vorige tekst:(
Dus het kan aan jou liggen dat je misschien niet van deze tijd bent, want veel mensen werken nogal met afkortingen zoals DROM ipv DAArom!;)

Dr.DarkXL

Avatar

Ok ik ben het eens met Krypto

umm argumentje..

het spreekt tot je verbeelding...
er zit tenminste een verhaal in dat meer is dan "ow jack.. "

XGH

Avatar

Hey,

Krypto jij bent duidelijk iemand die aandacht wilt!;)
Ik ga er niet op in, want het is tenslotte je mening, en het domme bij jou is dat je geen argument hebt, drom kom je niet ver!;)

Krypto

Avatar

Iedere SCENE uit Return of the King is 10 keer beter dan die hele Titanic (water)zooi bij elkaar :W

Marlous

Avatar

Ot,

laat je niet zo opnaaien....Hele discussies, waar je na 3 keer dus nooit met elkaar uit komt...

Hij zegt dat je geen schaap moet zijn, al lijkt het wel alsof hij totaal uitgaat van de top 10 succesvolste films, waar scary movie en 2 keer HP tussen zit. Nou vraag ik je.

Dit topic gaat over wat je van een bepaalde film vind.

Hij vindt de film goed, jij niet.... Klaar!!!!!

oT

Avatar

oT " Ik ben zelf ook geen schaap die achter de imdb meute aanholt.. "


Zoals ik dus eerder heb gezegd, ga niet dingen staan roepen voordat je de reacties goed leest. Imdb is voor mij hooguit een hulpmiddel, om meer inhoudelijke inzicht te krijgen over de film en de acteurs die erin spelen. En natuurlijk vind ik het wel belangrijk wat de rest van de wereld van zo'n film vindt, maar of ik me daar echt door laat beïnvloeden? Ik heb volgens mij hiervoor al in TWEE reacties gezegd dat ieder voor zichzelf bepaalt of een film goed is of niet, als ik dat zeg, dan lijkt het me ook logisch dat ik ook zelf bepaal of ik een film wel of niet goed vind... LEES LEES LEES en kom niet met zulke vragen aub...

Oja, wat is een filmkenner? Met een filmkenner bedoel ik niet iemand die een universitaire studie heeft moeten volgen of een studie aan een academie ofzo, ik weet niet of jullie daar naartoe willen.. Maar ik bedoel dus absoluut geen filmwetenschapper ofzo :?. Een filmkenner is voor mij meer iemand die zich niet beperkt tot de films die in bioscopen draaien en films die 'up to date' zijn, maar meer een persoon die verder kan kijken dan 'Holywood'. Misschien is de definitie filmkenner ook niet het juiste woord, maar daar doe ik het nu even mee. Het is een persoon die ook een breed arsenaal aan films heeft gezien, dus niet alleen maar 'hollywood' films. Iemand die constant bezig is met films en misschien zelf op de één of ander manier in die wereld zit. Ik heb het over iemand die veel over films kan vertellen ipv alleen maar te zeggen 'hoe vet Kill Bill is'. Heel veel FT bezoekers zullen naar mijn mening wel in de profiel passen. Te zien aan wat men soms in de reacties te vertellen heeft over films.

Ohja, XGH, ik snap nog steeds niet wat er nu zo onduidelijk is.. misschien zou je bij een specialist om uitleg moeten vragen om mijn reacties want op een ander manier kan IK het je helaas niet brengen. En zeur aub niet meer over 'eigen mening' want in deze reactie leg ik al voor de DERDE keer uit dat ik me niet door een ander laat beïnvloeden, ik heb geen zin om jou dingen 3 of 4 keer uit te leggen dus bij deze is het de laatste keer. En jij zegt het volgende 'meest opgeleverd en duurste film'. Dit is precies wat ik bedoel met een film die puur voor de commercie is gemaakt..

Dr.DarkXL

Avatar

Ik was ook al een klein kwartier bezig om die post te ontcijferen

XGH

Avatar

Hey,

sorry voor de spelfouten, van dat meeste fouten heb je mis, dit is de top 10!
Titanic staat wel op #1 van meest succesvolste films allertijden, maar dat heb ik in mijn vorige bericht al gemeld!
Anyway dit is de top10:

1 Harry Potter and the Chamber of Secrets 275
2 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl 271
3 Scary Movie 3 241
4 The Lord of the Rings: The Two Towers 226
5 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring 222
6 Harry Potter and the Philosopher's Stone 196
7 Star Wars 189
8 The Lord of the Rings: The Return of the King 173
9 Titanic 166
10 Aladdin 163

WizardOfOss

Avatar

Als ik me niet vergis stond Titanic #1 op de lijst van films met de meeste fouten, bovenstaand bericht moet wel #1 staan als post met de meeste spelfouten }:

Niet om het een of ander, maar kan je daar in het vervolg toch iets beter op letten, dat leest een stuk makkelijker....

Quistnix

Avatar

Bij deze film moet ik gewoon Terry Pratchett citeren:

Terry Pratchett's "Thief of Time" " It all depends on how much you know.
Supposing you'd watched the slow accretion of snow over thousands of years as it was compressed and pushed over the deep rock until the glacier calved its icebergs into the sea, and you watched an iceberg drift out through the chilly waters, and you got to know its cargo of happy polar bears and seals as they looked forward to a brave new life in the other hemisphere where they say the ice floes are lined with crunchy penguins, and then wham! Tragedy loomed in the shape of thousands of tons of unaccountably floating iron and an exciting soundtrack...
... you'd want to know the whole story. "


edit: en om nog iets over de film zelf te zeggen en dus niet té off-topic te gaan:

XGH "
[..]
-Spetterende en mooie beelden
-Acteerprestaties
-Prachtig Muziek
-De Acteurs!"


Het valt me hier al op dat je de acteurs en de acteerprestaties als 2 aparte punten noemt, en daaruit denk ik te kunnen concluderen (verbeter me dat het niet zo is) dat het punt "de acteurs" niet gaat om hun acteerprestaties, maar om de acteurs zelf. Hierin spreek je jezelf dus eigenlijk tegen, aangezien dit doet vermoeden dat de acteurs zelf duidelijk naar voren komen in de film, en dus meer zichzelf zijn dan hun personages. En dat duidt niet op goede acteerprestaties.

Maar goed, iedereen heeft het recht deze film fantastisch te vinden, maar dan behoud ik em het recht voor om vooroordelen te koesteren over iedereen die deze film fantastisch vind.

noepie

Avatar

oT " (....) maar ook die van talloze filmkenners en moviefreaks (daarom dat ik ook naar imdb reffereer). (...) "


vraagje. wat is defenitie van een een filmkenner?

en voor de rest, ik vind dit ook een waardeloze film, maar ik ben het wel eens met nietmachine dat IMDB en al die andere moviefreaks (goh, is dat misschien de definitie van een "filmkenner") jouw mening beinvloed, omdat je IMDB en deze zogenaamde "filmkenners" wel erg vaak aanhaalt....

maar goed, hopelijk kun jij me uitleggen wat ik onder een "filmkenner" moet vestaan...

NietMachine

Avatar

Tjah..maar IMDB, en ‘al die andere moviefreaks’ beïnvloed wel jou beoordeling op films als deze! :Y

oT

Avatar

XGH "Hey,

wat jij wilt zeggen is dus:

iemand die Titanic een goed film vind heeft weinig goede films gezien!
die IMDB kan van mij de pot op, daar staan idd veel goede film in zoals Godfather en eternal, maar LOTR bijv. is ene van de slechteste films naar mijn mening!
dus die imdb wil niks zeggen, iedereen heeft een eigen mening! en er zijn vast meer films die ik goed vind en jij vast ook, en tiatnic zit bijv. in de lijst die ik gezien heb en die vind jij slecht en ik goed, dan trek je gelijk een conclusie van iemand die Titanic goed vind, heeft weinig goede films gezien!:D

voordat je iets intypt, moet je ff goed nadenken jongen;)"


Meissie, jij moet eerst goed 'lezen' voordat je reageert ;)

Ik zeg niet: 'als je Titanic goed vind dan heb je weinig goeie films gezien'. Jij zegt dat jij 'ontelbare' films hebt gezien. POAH! DAT IS VEEL!! En als je dan zegt dat Titanic daaruit de beste film is die je ooit hebt gezien (want dat zeg je), daar krijg ik dan de 'indruk' van dat jij misschien toch niet heel veel goeie films hebt gezien. Okee, smaken verschillen nu eenmaal. Maar er zijn zo veel betere films dan de Titanic, dit is niet alleen mijn mening die verschilt van het jouwe, maar ook die van talloze filmkenners en moviefreaks (daarom dat ik ook naar imdb reffereer). En de Titanic is vanuit mijn oogpunt puur geproduceerd voor commerciële doeleinden. Nu is vrijwel elke film wel voor commerciële doeleinden geproduceerd, niet dat dat zo erg is, maar bij de Titanic gaat het wel erg ver, de woord 'commercie' druipt er gewoon van af, iiach!!! En hierbij oordeel ik jou ook nergens op, het maakt me niet uit als jij (de naar mijn mening zo slechte) Titanic goed vindt, ik vind het alleen een beetje vreemd dat je kan zeggen dat het de beste film is die je ooit hebt gezien, hoef jij je natuurlijk niks van aan te trekken. En ik zeg ook niet dat alle films in de imdb goed zijn en terecht in de top250 staan.. Wat mij betreft mag Lotr ook wel van nr.2 af. (Mooie film maar naar mijn mening geen nr2 waard). Maar in de top250 staan nu eenmaal films die door de hele wereld als 'topfilms' worden bestempelt. En als je mijn reactie goed hebt gelezen (blijkbaar niet dus) zeg ik dat iedereen voorzichzelf bepaalt of die persoon een film goed vind of niet. Daar oordeel ik je niet op.

Lees mijn reacties aub 2x door (en als je dat al doet, doe het dan nog een 3x), voordat je jezelf weer op je teentjes getrapt voelt. ;)

(Veel plezier met Titanic Smiley face)

E4L

Avatar

Ik kijk meestal alleen het laatste uur...dan zinkt het schip :P En Leo gaat dood...heuj! O+

Jelko

Avatar

XGH " maar LOTR bijv. is ene van de slechteste films naar mijn mening!"


Ik hou me in... Ik hou me in.... :P !!

Moeite niet waard... Moeite niet waard... :P !!

Heiligschennis... Heiligschennis... ;) !!

Meninho

Avatar

Wat een heerlijke discussies hier....muurbloempje XGH (ik denk aan een 16 jarig meisje) vs de rest van filmtotaal....keep the posts coming Smiley face

WizardOfOss

Avatar

XGH "Hey,

**stukje tekst met heel erg veel zpelvaudten**

voordat je iets intypt, moet je ff goed nadenken jongen;)"

Voordat je op OK klikt moet je eerst even de spellingcontrole gebruiken... ;)

Om het ook op de inhoud in te gaan: jij vind Titanic dus een betere film dan The Godfather of Eternal Sunshine? Op zich is dat je goed recht, ik kan me dat echter totaal niet voorstellen. Maar ja, da's dan weer mijn mening...

Mwoa

Avatar

Mwoa vond dit niet zo'n heeeele superfilm :N

Dr.DarkXL

Avatar

XGH "Hey,

volgens mij is ze in dei film niet echt uit de kleren gegaan, want ik heb een plaatjes gezien van die scene en ze heeft een baige pak aan, dus kun je spreken van meer computer effect!:P"


heb je de wel film gezien ??

oT

Avatar

okkie-man "Dus wat in de top 250 staat moet je maar goed vinden :|

Ieder mens heeft nog altijd z'n EIGEN SMAAK qua film en zo'n dom cijfer is niet iets waar ik waarde aan hecht."


Ho ho mensen, niet te snel van die loze conclusies trekken aub.. :N

Volgens mij ben ik een beetje onduidelijk geweest hierboven, maaralsnog is het 'zeer makkelijk' te begrijpen wat ik bedoel.

- Ik zeg niet dat ALLE films die in de top 250 staan goed zijn maar het feit DAT die films in de top 250 staan, heeft blijkbaar een reden of niet?!? Of wil jij beweren dat de filmkenners en moviefreaks over de hele wereld shitfilms hoog raten? (zie je, loze conclusies kan ik ook trekken..) B-)

- Het gaat mij er voornamelijk om, dat ik van iemand die Titanic O ZO GEWELDIG en BESTE FILM ALLER TIJDEN vindt en zegt dat hij/zij ontelbare films heeft gezien, de indruk krijg dat die persoon toch bar weinig goeie films heeft gezien. En dat die persoon ook de imdb wel mag raadplegen. Ik ben zelf ook geen schaap die achter de imdb meute aanholt.. Of een film goed of slecht is zou ieder voor zichzelf moeten bepalen, maar de imdb top250 kan je heel erg van pas komen als je op zoek bent naar goeie films.

Capiche?

XGH

Avatar

Hey,

volgens mij is ze in dei film niet echt uit de kleren gegaan, want ik heb een plaatjes gezien van die scene en ze heeft een baige pak aan, dus kun je spreken van meer computer effect!:P

Dr.DarkXL

Avatar

Het enige dat pleit voor winslet is het feit dat ze uit de kleren gaat, maar het is nou niet dat je zegt een denderende performance

XGH

Avatar

Hey,

Ik weet niet wat jullie van de rest vinden, maar Kate Winslet kon dus echt niet vervangen worden, ik weet zeker dat niemand die rol van Rose zo overtuigend neerzet als zij!

Jelko

Avatar

Sink bitch, sink !

Whaha !

Ik heb deze 1 keer in de bios gezien, was zeker geen weggegooid geld.

Dat komt misschien ook omdat de moeder van een kameraad de kaartjes had gekocht ;)

Barthuz

Avatar

Dr.DarkXL "-Spetterende haha leuk gevonden en mooie beelden
inderdaad er zitten mooie plaatjes bij
"


Vooral als dat kreng eindelijk zinkt

Dr.DarkXL

Avatar

-Spetterende haha leuk gevonden en mooie beelden
inderdaad er zitten mooie plaatjes bij

-Acteerprestaties

acteerprestaties.. nou die vond ik nou niet om over naar huis te schrijven

-Prachtig Muziek
muziek was inderdaad goed verzorgd

-De Acteurs!
die hadden door elke andere vervangen kunnen worden

Agent Smith

Avatar

Ik heb hem nu al te vaak gezien en vind hem erg bagger.
Je moet 2 uren wachten voor dat ding eindelijk zinkt.
En dan nog eens een uur drama.
Vind het niks de eerste keer was leuk maar je meot hem neit vaker zien dan reageer je net als mij nu op deze film.

WizardOfOss

Avatar

XGH "...en de mensen die het slecht vinden, ga je maar vervelen vanavond!:P"

... of je kijkt gewoon een DVD'tje met een goede film :E

okkie-man

Avatar

oT "Hey, :E

Probeer is wat uit de imdb top 250, een wereld van 'goeie' films zal voor jou opengaan.. :Y"

Dus wat in de top 250 staat moet je maar goed vinden :|

Ieder mens heeft nog altijd z'n EIGEN SMAAK qua film en zo'n dom cijfer is niet iets waar ik waarde aan hecht.

crazy nelis

Avatar

Ik ga zeker kijken,ik heb een megakater van gisteren en ik ga heerlijk drie uur op de bank liggen. Ik vond trouwens billy zane erg overtuigend, die sprong tenminste in een boot om te ontkomen zoals ik ook zou doen.

oT

Avatar

XGH "Hey,

heb ontelbare films gezien duts!"


Hey, :E

Probeer is wat uit de imdb top 250, een wereld van 'goeie' films zal voor jou opengaan.. :Y

oT

Avatar

Hehehe geweldige reacties zeg, word men zeer vrolijk van..ofzo Smiley face

Helaas moet ik zeggen dat ik het met de mensen eens ben die Titanic afschuwelijk vinden. Hij is over-gedramatiseerd en over-geromantiseerd en het maken van de film heeft vanuit mijn optiek 1 doelstelling gehad: $,-
Ik moet inderdaad janken van deze film.. :|

screech

Avatar

Stafke Peul "hij is helemaal niet gestopt, hij heeft nog een docu gemaakt over het wrak van de Titanic en is nu aan het experimenteren met nieuwe 3D technieken. ik denk dat we gauw weer van hem gaan horen!"


Als je kijkt naar films zoals titanic, the abbys,Aliens true lies,T1 en T2 dan begrijp je vast wel wat ik bedoel met regisseren, en geen stomme ducu's of series

XGH

Avatar

Hey,

Je mag je mening uiten jongen!;)
en je doet het trouwens goed, alhoewle ik de film zelf wel goed vind en jij niet, maar je geeft tenminste argumenten waarom je het geen goede film vind en niet zoals de meeste mensen zeggen van:''Dat is ene kei dom film''
;)

Maar mensen die het nog niet gezien hebben ( die zich moeten schamen, geintje)
moeten het zeker zien!

hengellaar

Avatar

XGH "Hey,

Ja het is een Aparte film en spreekt mensen aan, sommige haten het ook omdat het vele records verbroken heeft en daardoor hun favo film verslagen, als dat zo is vind ik het echt dom en zielig!
Je houd dan alleen jezelf voor de gek"


Ik denk niet dat dit echt het geval is. Ik heb ook deze film gezien, en ik vond het zeker niet de beste film die ik ooit gezien heb. Sterker nog er zijn vele films die ik beter vind.

Alleen het feit dat het twee uur duurt voordat er enigszins spannend begint te worden (dus dat het schip begint te zinken (hoop niet dat ik nu het einde verklap :P ) irriteert mij. Het gehele verhaal er omheen van de verboden liefde duurt veel te lang.
Het mooiste positieve is nog wel aan de film dat ie geen happy end heeft. Daarmee bedoel ik dus dat leo dood gaat, en niet dat het schip zinkt. Films zonder happy end, zijn vaak toch de betere. Helaas bij deze (naar mijn mening) niet het geval

Pres

Avatar

Ik snap die extreme negatieve reacties niet. Het is een romantische film ja en ook extreem in zijn genre (mierzoet). Maar de film is ook onderscheidend in zijn genre in vele opzichten en het spreekt de massa aan. En de consument is altijd de baas is mij verteld.
Marlous, toen was je nog jong en naief? Nu niet meer?

XGH

Avatar

Hey,

heb ontelbare films gezien duts!

Marlous

Avatar

Ik vind hem heel mooi en indrukwekkend. Echte romantische dramatiek.
ik heb hem destijds 6 keer in de bios gezien (was toen wat jong en naief) maar hij blijft mooi.....

Barthuz

Avatar

XGH "Hey,

Dit is gewoon de beste film allertijden, gewoonweg te gek dat Yorin hem nog eens uitzend!

Hier zijn gewoonw oorden voor, alles is 100% PERFECT!"


Volgens mij heb jij heel weinig films gezien

XGH

Avatar

Hey,

Dit is gewoon de beste film allertijden, gewoonweg te gek dat Yorin hem nog eens uitzend!

Hier zijn gewoonw oorden voor, alles is 100% PERFECT!

lambo

Avatar

Weer zo`n typisch voorbeeld hoe amerikanen een geweldig talent hebben om verhalen te verkrachten
ik bedoel dus dat romantische gedoe de hele tijd bah.
zo da`s eruit.

WoUtoMatiC

Avatar

Enige kritiek bij dit cameron-vehikel is wel op z'n plek. De clichés hangen werkelijk aan elkaar, hij arm, zij rijk, de boze echtgenoot, de liefde die niet mocht zijn. Maar ja, het is dan ook voor *vrouwen* hè. Smiley face

Stafke Peul

Avatar

screech "film was wel oke maar wat vooral geweldig is aan deze film is de muziek er in en de soundtrack natuurlijk, maar ik begrijp niet waarom james cameron gestop is met regiseren na deze film"
hij is helemaal niet gestopt, hij heeft nog een docu gemaakt over het wrak van de Titanic en is nu aan het experimenteren met nieuwe 3D technieken. ik denk dat we gauw weer van hem gaan horen!

Peter

Avatar

Misschien zijn jullie gewoon te gevoelig voor deze film.....*leofans*

sky_girl

Avatar

GE-WEL-DI-GE film ! My favorite of all times. Goed verhaal, perfecte cast en vooral hartstikke mooie special effects. Verdiend 11 oscars gewonnen, zeur niet jullie allemaal ! jullie zijn gewoon te gevoelloos voor deze film.....*mannen*

screech

Avatar

Film was wel oke maar wat vooral geweldig is aan deze film is de muziek er in en de soundtrack natuurlijk, maar ik begrijp niet waarom james cameron gestop is met regiseren na deze film

dannyB

Avatar

Wel aardige film, alleen iedereen heeft hem onderhand wel gezien denk ik

Hans

Avatar

Actie zat... vooral aan het eind Smiley face
Zelf de autoramen beslaan aan de binnenkant, terwijl ze op een kier staan :?

Robin

Avatar

Leuk om eens een keer te zien, maar niet echt een geweldige film.

De boot zinkt na het raken van een ijsberg en hij zinkt ook naderhand

DarkDemon

Avatar

alle domme meide kijken naar de titanic omdat leonardo erin speel... maar ik vin um leijk....
Duz waarom zou ik 2 uur naar een film kijke die ik al eens eb gezien, waar een stom verhaal in zit en geen actie EN een lelijke vent in speel??
dat zijn voor mij genoeg redenen om niet te kijke

Moet er dan actie in zitten? En hij duurt 3 uur Ga jij nou maar BrEeZaH drinken ofzo. :(

Hij komt wel vaak op tv...maar hij blijft goed
De boot raakt een ijsberg en zinkt

anumyque

Avatar

Alle domme meide kijken naar de titanic omdat leonardo erin speel... maar ik vin um leijk....
Duz waarom zou ik 2 uur naar een film kijke die ik al eens eb gezien, waar een stom verhaal in zit en geen actie EN een lelijke vent in speel??
dat zijn voor mij genoeg redenen om niet te kijke

Pieternel

Avatar

Ik heb gehoord dat ze de muziek van Celine Dion ook gebruiken om verdachten van zware misdrijven te laten bekennen.... maar toen kwan Annesty International er achter en dat mocht dus niet... is nog een hele rel geworden...)

Amerika heeft Al Qaida's gemarteld met muziek van Celine & Metallica. :Y

gert

Avatar

Hij is vooral leuk als je eerst ff op foutjes hebt gekeken ;)

emperor

Avatar

Wel leuk zijn de vele kartonnen ramen in de boot :Y

PROEST! :P

BMH

Avatar

Erg leuke film. Duurt alleen net iets te lang, vooral de eerste helft met dat gekweil enz. Wel leuk zijn de vele kartonnen ramen in de boot :Y

Rooster

Avatar

Gelukkig heeft niemand mij daar ooit op kunnen betrappen :N
waarom verbaast mij dat niet....Smiley face

De film vond ik over het algemeen erg okay (maar hoefde inderdaad een half jaar lang geen suiker meer in m'n koffie)
Wat ik wel erg vervelend vond Is dat hoe erg je je best ook deed on de film te negeren, je deze toch continue door je strot gedrukt kreeg in de vorm van een liedje vertolkt door Celine Dion!:X......
(Ik heb gehoord dat ze de muziek van Celine Dion ook gebruiken om verdachten van zware misdrijven te laten bekennen.... maar toen kwan Annesty International er achter en dat mocht dus niet... is nog een hele rel geworden...)

Pieternel

Avatar

....kon alleen nooit uitstaan dat iedereen (het vrouwelijke geslacht) zon hype maakte over die jongen ... :|

Gelukkig heeft niemand mij daar ooit op kunnen betrappen :N
Eerlijk gezegd vond ik dat ook lichtelijk vervelend...

Aphelion

Avatar

De boot zinkt :X

lol ja jij hebt wel humor O+

vond de film wel oke trouwens, kon alleen nooit uitstaan dat iedereen (het vrouwelijke geslacht) zon hype maakte over die jongen ... :|

Bukowski

Avatar

De boot zinkt :X

anumyque

Avatar

Wat is dit een saai film met een oer lelijke vent [leonardo]. bah.... snap nie da iedereen die zo leuk vin

ruben

Avatar

Mooie FX maar op het emotionele vlak zo zoet als een hap pure suiker, weggespoeld met een slok cola. Vrouwonvriendelijk vond ik hem ook nog Smiley face

Hans

Avatar

Mijn ouders hebben een eerder opgenomen versie (2,5 jaar geleden) nog steeds ongekeken in de kast liggen Smiley face

Pieternel

Avatar

Nu ben ik in de war. Deze zendt de BBC toch altijd met Kerst uit?
:?

Vinnie

Avatar

:Y hartstikke goed,
maar wat moeten we hier nog mee :?